Dator > funktionerna i Tablet PC

 • funktionerna i Tablet PC


 • Du behöver:
  flat ände föremål (t. ex. en smörkniv)
  . Tunna, spetsiga-ended objekt (t. ex. ett gem).

  När shopping för en ny bärbar dator, är du sannolikt att se termen "Tablet PC" ofta. Även om du kanske redan vet att en Tablet PC är en bärbar dator som använder en penna för inmatning, kan du vara omedveten om det faktum att det finns särskilda design element som gör en dator en Tablet PC. Även om Tablet PC är vanligtvis dyrare än jämförbara bärbara datorer, kan fördelarna uppväger kostnaderna, beroende på ditt yrke och det sätt du föredrar att interagera med en dator.

  Konstruktionsegenskaper

  En Tablet PC är en bärbar dator med en skärm som kan rotera på gångjärn och kan vikas tillbaka mot ansikte utåt. En Tablet PC innehåller en penna-formad pennan. Skärmen är tryckkänslig och kan ta emot indata från pennan och i vissa modeller, fingrar. Du kan styra datorn med pennan som om det var en muspekare, och rita och anteckna på skärmen som om det vore ett block med papper

  taktil återkoppling

  Några kreativa proffs -. Såsom artister-inte kan känna sig helt bekväm med sitt arbete om det inte har ett visst inslag av kroppslighet. Medan en mus kan aldrig replikera känslan av en pensel på duk, kan en Tablet PC en konstnär för att "rita" direkt på datorskärmen, simulerar att känna. Detta tar bort en barriär mellan datorn och användaren, att låta honom behålla fokus på kreativitet snarare än att driva datorn.

  Snabbare Textinmatning

  ibland, datoranvändare är ovilliga eller oförmögna att lära sig skriva ordentligt, tar till den "jaga och picka" metoden. Detta leder till en betydande hastighetssänkning vid text i datorn, vilket kan vara ett problem i miljöer som affärsmöten och föreläsningssalar där snabba anteckningar är avgörande. En Tablet PC tillåter denna typ av person att använda anteckningar metod med vilken hon är mest bekvämt. Dessutom kan programvara för textigenkänning översätta dessa anteckningar till en textfil som kan mailas till studiekamrater eller affärsbekanta. En Tablet PC är också mycket lättare att använda för att ange svåra att typ symboler som de som finns i matematiska ekvationer.

  Behåller en personlig prägel

  Till skillnad från en bärbar dator, kan en Tablet PC du att behålla en personlig Rör under affärsmöten. I en komplex förhandling, är kroppsspråket ofta minst lika viktigt som vad en person faktiskt säger. Med en Tablet PC, finns inte längre behöver en skärm mellan dig och personen över bordet, så att du inte missar något.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:instruktionerna för att installera toner för en HP LaserJet 1012 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur reparera DVD-filer
 • Hur vet jag vilken bärbar dator är rätt för mig?
 • hur frysa en datorskärm
 • hur man fyller en HP 94 bläckstråleskrivare
 • Hur tar jag isär en inkörsport panel laptop skärm?
 • hur man återaktivera en USB-port
 • hur flash ombord video bios på Asus P5KPL cm utan bildskärm
 • hur man byter en HP Pavilion ze4800 moderkort
 • hur man fyller Bläckpatroner till HP f2110
 • hur man mod ett PS2 spel på en PC