Dator > Mac Book Pro tips och tricks

 • Mac Book Pro tips och tricks


 • MacBook Pro är en bärbar dator tillverkad av Apple. MacBook Pro är ett tåligt, high-end laptop som kostar en vacker slant så är chansen att du antagligen kommer att vilja skydda din investering. Det finns några tips och tricks som är specifika för MacBook Pro som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din nya dator.

  Klicka med styrplattan på äldre MacBook Pro

  MacBook och MacBook Pro kuddar touch funktionen intuitivt multi -Touch-gester som låter dig göra mycket mer med styrplattan än tidigare. Många datorer erbjuder möjligheten att helt enkelt knacka på styrplattan att klicka med musen. MacBook och MacBook Pro bärbara datorer före 2009 kan göra detta, det är bara inaktiverad som standard. Du aktiverar funktionen genom att gå till "Systeminställningar", "Tangentbord och mus" och sedan "Styrplatta". Här hittar du en möjlighet att göra det möjligt att klicka med styrplattan. När du gör det kommer du också att kunna högerklicka genom att knacka på styrplattan med två fingrar samtidigt. Med nyare modellen MacBook Pro hela styrplattan är en knapp, vilket betyder att klicka finns som standard.

  gemensamma styrplattan fingerrörelser

  Med sin avancerade styrplattan erbjuder MacBook Pro många gester du kan göra på styrplattan för att få olika resultat. Till exempel att flytta fingret över styrplattan snabbare kommer att göra markören gå längre över skärmen än att flytta fingrarna sakta över plattan kommer. Du kan enkelt bläddra med styrplattan genom att dra två fingrar uppåt, nedåt till vänster eller höger i den riktning du vill bläddra. Många dokument och program tillåter zoomning, vilket kan ske genom att göra en nypa rörelse på styrplattan. För att zooma ut, helt enkelt göra samma rörelse bakåt. Roterande två fingrar på styrplattan, som att vrida en ratt, du kan rotera en del dokument.

  Tips om hur du installerar mer minne

  Med MacBook Pro, beroende på din nuvarande setup, kanske du kan installera mer minne. Detta kan göra datorn något snabbare i allt från att slå på, öppna och köra program för att surfa på Internet och spela dataspel. Du kan kontrollera hur mycket minne MacBook Pro har idag genom att välja Apple-logotypen och sedan "Om den här datorn. "Se resurserna nedan för specifika instruktioner från Apple på exakt hur du installerar mer minne för varje typ av MacBook Pro finns tillgänglig. Du kanske vill läsa igenom anvisningarna innan du försöker detta projekt, bara se till att du kommer att trivas göra det .

  Apple Pro Tips

  Apples webbplats har en avdelning som helt ägnades åt speciella tips och tricks i samband med sina datorer och operativsystem. Med hundratals tips att välja på, det finns säkert tillräckligt tillförlitliga tips tillhandahålls av Apple för att hålla du nöjd ett tag. Se resurserna nedan för en länk till Apples Pro tips.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man tjänar pengar genom att skapa spel datorer

Relaterade artiklar


 • hur man fyller hk 132 patroner bläckstråle
 • hur man kopierar programmet färg på en bläckstråleskrivare
 • hur man kan återställa data på cd-skivor
 • hur man konfigurerar Cisco 2503
 • hur man arbetar en alfa 580 kassaregister
 • hur ergonomi bidrar i kontorsmiljö
 • Hur konvertera videokamera filmer till hårddisken på Mac OSX
 • hur man återställer bläcknivå på en HP 4100 skrivare
 • hur man demonterar en HP tonerkassett
 • användning av mylar