Dator > grundläggande elektronik verktyg

 • grundläggande elektronik verktyg


 • veta hur man arbetar med elektroniska komponenter och sätta ihop dem för att göra en fungerande enheten är en färdighet som blir mer och mer populära och i högre efterfrågan. datorer och teknik fortsätter att avancera. De verktyg som krävs för att arbeta med grundläggande elektroniska komponenter faktiskt grundläggande verktyg som de flesta människor har runt deras hus eller som finns på en lokal järnaffär.

  Borra

  En elektrisk borr, antingen trådlös eller med sladd, är mycket användbart när du arbetar med elektroniska komponenter. Många gånger måste du borra ett hål genom ett kretskort för att fästa en komponent, med en borrmaskin, med bitar från 1 /8 tum till 1 /2 tum, gör att projektet möjligt. Behovet kan också uppstå för att borra ett hål i en metall eller plast för att hysa dina elektroniska komponenter. Åter kommer borra vara verktyget för jobbet

  Lödkolv

  En lödkolv är en enhet med en tips som värmer med temperaturen att smälta lödtenn, en metall legering som har en smältpunkt runt 360 grader Fahrenheit. Lodet, när det svalnar, utgör en elektrisk förbindelse mellan två ledande delar. En lödkolv kan vara elektrisk eller förbränningsmotordrivna, när du arbetar med små elektroniska komponenter, är den elektriska versionen betydligt mer användarvänlig och lättillgänglig. Löd används för att fästa komponenter till varandra och ge en kanal för små mängder elektrisk ström.

  Avisoleringstänger

  En stor del av den elektroniska arbete är att arbeta med ledningar. När du fäster två eller flera delar av tråd, är det nödvändigt att skala bort det skyddande yttre lager isolering för att manipulera koppartråd inom. Avisoleringstänger är gjorda för detta jobb. En bra uppsättning Avisoleringstänger ser ut som en tång med små räfflor spårat upp sin längd. Varje spår är av en viss storlek och motsvarar en olika tjocklekar på tråd. Tråden ligger i spåret, när du drar i Avisoleringstänger är isoleringen strippad från tråd

  Tänger

  Två typer av tänger är vanligt förekommande i elektronisk arbetet: nål-tång och tråd-kapning. tång. Nål-tång används för att hålla komponenterna på plats medan lödning dem eller att manipulera små komponenter i trånga utrymmen som är för små för dina händer eller fingrar. Avbitartång används för att skära längder av tråd och skära av ändarna av komponenten leder.

  Gemensamma verktyg

  Hammare och skruvdragare används ofta av att arbeta med elektroniska komponenter. En hammare är användbart för pussla ihop eller dra isär höljet av olika komponenter. Skruvmejslar, både Phillips och försänkta, används för att fästa komponenter med skruvar och bultar till varandra eller till tarmar.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man digitalisera en skiva laser video

Relaterade artiklar


 • HP PSC 1210 skrivare felsökning
 • rensar en CMOS batteri
 • hur reparera en sprucken LCD
 • förteckning över Mobile Internet Devices
 • Felsökning HP Deskjet 895 skrivare problem
 • hur reparera bakgrundsbelysningen på en hp pavilion ze1210 laptop
 • hur du skickar ljud och video trådlöst
 • how till en kontakt Dell Axim X51v till Internet med Bluetooth
 • hur man installerar ett moderkort i en t6534 emachine dator
 • om Pentium mikroprocessorer