Dator > hur man digitalisera en skiva laser video

 • hur man digitalisera en skiva laser video


 • En laser video skivan inte är kompatibel med video på datorer, mobila enheter eller mobiltelefoner. Du kan digitalisera en skiva laser video så att innehållet kan ses med hjälp av de enheter som är gemensamma för konsumenterna. En digitalisera låda kommer att behövas tillsammans med några video-och ljudkablar från en dator eller video spel butik. Du behöver också en spelare laserdisc

  Du behöver:.
  Digitalisering rutan
  . S-videokabel.
  Ljudkabel.
  Laserdisc-spelare.


  1.
  Placera laserskivspelare spelaren bredvid datorn. Anslut ena änden av S-VHS-kabeln till S-VHS-kontakten på baksidan av laserskivspelare spelaren. Anslut den andra änden av S-VHS kabeln till S-VHS ingången på digitalisera rutan, till exempel, den Roxio Easy VHS till DVD digitalisera rutan (se länken i Resources).
  2.

  Anslut den röda och vita RCA-kontakter i ena änden av ljudkabeln i röda och vita RCA anslutningar på baksidan av laserskivspelare spelaren. Anslut de röda och vita RCA-kontakter i den andra änden av ljudkabeln i röda och vita RCA anslutningar på digitalisering rutan.
  3.
  Anslut USB-kabeln för digitalisering boxen till en USB-port på datorn.
  4.
  Sätt i digitaliseringen programmet skivan som kommer med digitaliseringen rutan på sidan av datorn om en Mac. På en PC, mata ut skivsläden lade digitalisering programmet skivan i skivfacket och stäng skivfacket.
  5.
  Dubbelklicka på ikonen för att digitalisera programmet skivan när Det visas på skrivbordet. Följ menykommandon för att installera programmet på datorns hårddisk. Avsluta programmet när installationen är klar.
  6.
  Högerklicka på ikonen för att digitalisera programmet skivan. Välj "Mata ut" från popupmenyn. Ta bort skivan från sidan av Mac eller mata ut skivsläden och ta ut skivan om på en PC. Stäng skivfacket. Starta om datorn.
  7.
  Starta digitaliseringen program genom att dubbelklicka på dess ikon i "Program" mapp om på en Mac. På en PC, välj "Starta", "Alla program" pop-up menyn.
  8.
  Välj "S-Video" knappen på digitalisering programmets huvudfönster. Välj "Stereo"-knappen på digitalisering programmets huvudfönster. Klicka på "Nästa" för att gå till en ny skärm. Namn den digitala fil som kommer att göras från lasern video skivan i "Namn" kolumnvärde överst på skärmen. Klicka på "Nästa" knappen för att gå till en ny bild.
  9.
  Slå på laserskivspelare spelaren. Sätt lasern videoskivan med sidan en etiketten uppåt i laserdisc s frontmatade kortplats. Tryck på "Play"-knappen på laserskivspelare spelaren. Tryck på "Record"-knappen på digitalisering programmets skärm. Tryck på "Pause"-knappen på digitalisering programmets skärmen när sidan är en av de laser-skiva har slutat spela.
  10.
  Tryck på "Mata ut" knappen på laserdisc spelare. Ta ut skivan laser videon från frontmatade facket. Vrid skivan laser video över. Sätt lasern video skivan i frontmatade facket. Tryck på "Play"-knappen på laserskivspelare spelaren. Tryck på "Paus" knappen igen på digitalisering programmets skärmen för att fortsätta inspelningen.
  11.
  Tryck på "Stop"-knappen på digitalisering programmets skärmen när den andra sidan av laser-skiva har slutat spela. Tryck på "Mata ut" knappen på laserskivspelare spelaren. Ta ut skivan laser videon från frontmatade facket. Stäng av spelaren laserdisc. Koppla bort ljud och video kablar från laserdisc spelaren, digitalisering rutan och datorns USB-port.
  12.
  Klicka på "Nästa"-knappen på digitalisering programmets skärmen för att gå till en ny skärm. Välj "Desktop" från "Resmål" rullgardinsmenyn på skärmen. Klicka på "Spara" knappen längst ner på skärmen. Vänta som en förloppsindikator fyller i vänster från till höger och försvinner sedan. Avsluta digitalisering programmet.

  Tips och varningar


 • Placering ljud-och videokablar på heltäckande mattor kan införa signalstörningar.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:laser skytte utbildningsverktyg

Relaterade artiklar


 • installera två SATA-hårddiskar med hjälp av en SATA-port
 • qwerty effektivitet
 • hur man fixar en MacBook 60 W MagSafe-sladd som inte längre avgifter
 • hur man fixar ett DNS-fel på en PS3 trådlöst
 • grundläggande Epson Stylus cx6000 skrivare felsökning
 • hur man installerar två bildskärmar med två grafikkort
 • hur man konfigurerar ett fjärrskrivbord & Xserve
 • hur man använder en intelligent trådlös videokamera för en dator
 • vad är fördelen med en andra processor?
 • vad är skillnaden mellan DDR & DDR SDRAM?