Dator > hur du ställer in Belkin 802,11 g

 • hur du ställer in Belkin 802,11 g


 • Belkin 802,11 g trådlösa routern fungerar som andra trådlösa routrar för att ge Internetåtkomst till flera datorer i hemmet eller på kontoret utan att behöva dra kablar i hela rummet. Till skillnad från andra trådlösa routrar dock, vilket du måste använda i samband med ett trådlöst modem, ger Belkin 802,11 G en allt-i-ett-lösning med sin inbyggda modem. För att kunna använda en dator med Belkin 802,11 g trådlösa routern, måste datorn ha inbyggda trådlösa funktioner, som de flesta bärbara datorer, eller har ett trådlöst kort installerat.

  Du behöver:
  Belkin 802
  . 11 g router.
  Belkin 802.
  11 g router nätadapter.
  Telefon kabel.
  Ethernet-kabel.
  Överspänningsskydd.


  1.
  Anslut Belkin 802,11 G router till en telefonlinje väggen med hjälp av en vanlig telefon kabel. Porten "ADSL" på Belkin routern stöder telefonjacket.
  2.
  Stäng av alla datorer som du vill använda med Belkin 802,11 G router. Anslut en vanlig Ethernet-kabel till en LAN-port på baksidan av Belkin 802. 11 g router för varje dator som du vill ansluta. Anslut den andra änden av varje Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på baksidan av varje dator.
  3.
  Anslut nätadaptern som följer med Belkin router till routern makt port. Anslut nätadaptern till ett överspänningsskydd och koppla in överspänningsskydd in i väggen. Slå på överspänningsskydd och Belkin routern.
  4.
  Starta upp alla datorer som är anslutna till Belkin routern. Datorerna ska automatiskt känna av routern och ett ljus på framsidan av routern ska vända på varje ansluten dator.
  5.
  Öppna en webbläsare på en av datorns ansluten till routern. Ange "192. 168. 2. 1" i adressfältet och tryck på Retur. Lämna lösenordsfältet tomt på inloggningsskärmen som kommer upp och klicka på "Skicka" för att komma in i routern setup.
  6.
  Välj rätt inställningar för din Belkin 802,11 g router i inställningsfönstret. Ange användarnamn och lösenord som du skapade med, eller som var utsedd av, din Internetleverantör, och den IP-adress, VPI eller VCI-nummer, även i uppdrag av Internet leverantören.
  7.
  Klicka på Verkställ när du har angett den begärda informationen på installationssidan. Tillgång till internet är etablerad.
  8.
  Koppla bort Ethernet-kablar från datorerna och routern. Öppna en webbläsare på varje dator och försöka gå till en webbplats. Alla datorer bör ha tillgång till Internet.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du ställer in en ny AT & T konto på IPAD

Relaterade artiklar


 • hur man använder en parallellkabel, seriell eller USB-kabeln
 • hur du överför bilder från en dator till en digital fotoram
 • diy datakablar
 • hur gör jag förbifartsleden stöds patron meddelande på Lexmark X7170 skrivare?
 • vad är det billigaste sättet att bygga en dator för vidareförsäljning?
 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300
 • hur man fixar en flash-enhet om den slutar fungera
 • hur man fyller en to692 kassett Epson
 • Hur man överför ett AppleCare garanti
 • hur man sparar HD-signaler på en hårddisk