Dator > hur isär min hp pavilion zd8000 skärm

 • hur isär min hp pavilion zd8000 skärm


 • Displayen på HP zd8000 är dess ryggrad. Utan en fungerande display, förlorar din bärbara dator dess portabilitet. Tyvärr är displayen en av de komponenter som ofta pauser i bärbara datorer. Överhettning, överanvändning eller fysiska skador på bildskärmen kan alla få den att sluta fungera. Skickar din zd8000 till en reparationsservice har panelen fast kan hamna kostar mer än den bärbara datorn är värd. Lyckligtvis kan du ta skärmen isär dig själv så du kan antingen fastställa eller ersätta det till en bråkdel av kostnaden.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Elektrostatiska urladdningar rem.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Koppla loss kabeln från datorn och ta bort batteriet. För att frigöra batteriet på zd8000 att skjuta spärren mot framsidan av den bärbara datorn och dra ut batteriet ur datorn. Lägg laptop nedåt på ett bord med framsidan mot dig.
  2.
  Avlägsna de tre skruvarna på undersidan av den bärbara datorn, nära bakkant. Ta bort de två skruvarna längs baksidan av den bärbara datorn. Nära kylfläktar finns två skruvar som håller tangentbordet på plats. Ta bort dem också. Vänd den bärbara datorn över och ställ in den högra sidan uppåt på ett bord. Öppna zd8000 upp och lägg i teckenfönstret tillbaka så långt det går.
  3.
  Ta bort omkopplarskyddet och LED ombord. Switchen täcka går längs upp på tangentbordet. Lyft upp den med vänster och höger sida och ta bort den från den bärbara datorn. Detta avslöjar LED styrelsen. Ta bort de två skruvarna som håller lampan styrelsen på plats och koppla ur kabeln fästs på moderkortet. Lyft den vänstra sidan av brädet upp och skjut den åt höger tills den lossnar från klämmorna och ta bort tavlan.
  4.
  Använd en platt skruvmejsel för att öppna fyra tangentbord retention flikar. Flikarna finns ovanför "F1" knappen, "F6" knappen "F11" knappen och "End"-knappen. Lyft tangentbordet uppåt och lägg den nedåt på pekplattan. Lossa kabeln fäster tangentbordet till moderkortet och ta bort tangentbordet.
  5.
  Koppla displayen kablarna fästa displayen till moderkortet. Ta bort de fyra skruvarna som håller fast displayen till den bärbara datorn basen. Lyft bildskärmen rakt upp för att ta bort den från den bärbara datorn basen.
  6.
  Använd en platt skruvmejsel för att ta bort gummifötter som täcker skruvarna på displayen panelens front. Ta bort skruvarna som håller frontpanelen på plats.
  7.
  Använd en platt skruvmejsel för att bända upp frontpanelen från displayen. Försiktigt bända sidorna av bezel upp. Ta bort infattningen helt från displayen. Ta bort alla skruvarna displayen gångjärnen på plats.
  8.
  Leta displayen omriktaren under skärmen. Koppla omriktaren och ta bort skruvarna som håller den på plats. Ta bort omformaren.
  9.
  Separera skärmen från baksidan. Koppla bort kablarna från baksidan av skärmen och ta bort skärmen från baksidan. Du kan nu byta ut skärmen eller omriktaren att reparera din display.

  Tips och varningar


 • alltid en elektrostatisk urladdning bandet medan du arbetar på din zd8000 att undvika att skada din bärbara dator med statisk elektricitet.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man laddar spel på en bärbar dator med en USB-

Relaterade artiklar


 • hur man rengör hk rullar LaserJet-skrivare
 • hur man installerar en Epson Stylus CX5000 allt-i-ett-skrivare
 • hur du återvinner laserkassetter för pengarna
 • hur man kan minska laptop temperatur
 • hur man installerar Lexmark 2600 bläckpatroner
 • hur du skannar på en HP psc 1500 skrivare
 • hur du uppdaterar drivrutiner för ett grafikkort från NVidia
 • hur till förbifartsleden bläck kravet på en Epson-skrivare
 • vad är en Intel Celeron Dual Core?
 • hur du tar bort drivrutinerna till bildskärmen