Dator > hur du skannar bilder till en skiva

 • hur du skannar bilder till en skiva


 • Skanna foton på en disk är ett enkelt sätt att bevara integriteten i dina bilder och enkelt dela dem med andra. Processen omfattar hårdvara och mjukvara som är vanligt att hitta. Kontrollera att du använder en flatbäddsskanner som kan arbeta med fotografier, snarare än en scanner som enbart är tillägnad film. Datorns CD-enhet måste även kunna bränna en CD eller en extern brännare kan köpas

  Du behöver:.
  Flatbäddsskanner
  . Dammfri trasa och rengöringsmedel.
  Dator med bildbehandlingsprogram och CD-brännare.


  1.
  Slå på skannern innan du öppnar din bildprogram. Vissa program känner inte igen skannern om den är påslagen först. Rengör glaset skannern yta med en luddfri trasa och renare att förhindra oönskade märken på dina bilder.
  2.
  Placera det fotografi nedåt på glaset och stäng locket. Klicka på "File" och sedan "Importera" för att öppna din scanner programvara i din bildprogram. Välj namnet på din skanner från listan.
  3.
  Välj "Positiva" för att skilja dina positiva bilden från en negativ film. Klicka på "Förhandsgranska" för att göra en allmän genomsökning av allt på flak.
  4.
  Använd markeringsramen för att beskära storleken på din skanna till bilden, eller en del av bilden som du vill använda. Bestäm hur stor du vill att bilden ska vara. Med några scanner programvara, kan du ändra detta genom att ange en procentuell ökning från den ursprungliga storleken. Andra tillåter dig att skriva in en exakt storlek, t. ex. 8 av 10 inches.
  5.
  Bestäm den nödvändiga upplösningen av dina bilder. Om du tänker hålla dem på en dator eller använda dem för en hemsida, väljer 72dpi. Om du vill skriva ut bilder väljer 300dpi.
  6.
  Klicka på "Scan"-knappen för att göra den slutliga skanningen. Du kan uppmanas att i detta skede spara filen. Den mest mångsidiga filformat för både tryck och digital användning är ett. Jpg. Skapa en mapp på skrivbordet för snabb åtkomst och spara dina bilder här. Upprepa proceduren för alla foton, placera flera bilder på flatbädden, om de passar, för att påskynda processen.
  7.
  Högerklicka på mappen som innehåller dina bilder, och välj "Skicka till. "Välj namnet på din CD-enhet, som ofta kallas Drive E. Klicka på ballongen i det nedre högra hörnet av skärmen för att bränna filerna på hårddisken. Om ballongen inte visas, gå till" Den här datorn "och välj din CD enheten. Klicka på alternativ till vänster där det står "Skriv de här filerna till CD".
  8.
  Skriv in en rubrik disken när du uppmanas att, och sätt i CD att fortsätta. Datorn ger en ungefärlig tid för bränna, och matar ut CD: n när den är klar och färdig att använda på andra datorer.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man fyller en HP 3820 bläckpatron

Relaterade artiklar


 • hur man byter en thinkpad batteri
 • hur man formaterar om en Micro SD-kort
 • hur man ansluter en laptop till en datorskärm
 • information om acer aspire T180 stationär dator
 • hur man kopierar ett bildspel fil till ett flashkort eller SD-kort
 • hur man bränner en cd på Windows Media Center
 • hur man ansluter en bärbar dator till HDTV
 • hur man kan kontrollera en grafikdrivrutin i Ubuntu
 • hur man fixar en skärm som håller går ner i viloläge
 • hur du skannar information visitkort