Dator > Felsökning i HP LaserJet 2550n

  • Felsökning i HP LaserJet 2550n


  • Med priserna på små laserskrivare som HP 2500N sjunker snabbt, dessa skrivare är nu verkliga alternativ till bläckstråleskrivare för både hem och företag marknad. Men oavsett om du planerar att använda din egen HP 2500N för hemmet eller företaget, som har vissa grundläggande felsökning färdigheter kommer att vara till hjälp. Kostnaden för professionell service för dessa små och relativt billiga skrivare kan oöverkomligt höga, och att kunna diagnostisera och lösa vanliga problem på egen hand är det bästa sättet att lösa problem.

    Du behöver:
    liten dammsugare
    . Mjuk trasa.
    Skrivare rengöring ark.

    Pappersmatning Frågor


    1.
    Dra ut pappersmagasinet så långt det går och leta efter trasiga papper i tillbaka hörn av facket. Detta är en gemensam plats för pappersstopp på 2500N, och när sylt uppträder, kan små bitar av papper gå av och gå oupptäckta. Kontrollera resten av facket för pappersrevor också, men koncentrera sig på baksidan av facket.
    2.
    Kolla in pappersledarna på sidorna av facket och se till att de är fastställts för den pappersstorlek du använder. Kontrollera att pappersledarna ligger an mot papperet-över tiden dessa guider kan flytta och lossna, vilket resulterar i sneda papper och sylt
    3
    Fyll i pappersfacket med färska papper. . , men var noga med att inte överfylla facket. Om facket är för fullt, kommer 2550n greppa ofta flera blad, vilket resulterar i papperstrassel.

    Utskriftskvalitet Oro


    1.
    Öppna fronten på 2550n och ta bort tonerkassett skrivare toner. Ställ toner undan på ett bord eller skrivbord.
    2.
    Rengör hela skrivarens insida med en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorkomponenter. Dammsug upp allt papper damm och toner rester som är synlig inuti skrivaren.
    3.
    Använd en mjuk trasa för att rengöra skrivarens insida efter dammsugning. Fortsätt ta bort alla papper damm och toner rester du hittar. En smutsig pappersbanan är en vanlig orsak till problem med utskriftskvaliteten i 2550n.
    4.
    Sätt en laserskrivare rengöring blad i pappersfacket och köra det genom skrivaren. Dessa skivor har en något klibbig konsistens, och de är avsedda att ta damm och smuts som kan ha missats i en normal rengöring.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:specifikationer för en Dell Inspiron 531 dator





Relaterade artiklar


  • vad är skillnaden mellan interna och externa webbplats värd?
  • hur man mäter bärbar dator skärmar
  • hur man ansluter en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse
  • Avinstallera DD-WRT i Linksys
  • hur man kan förlänga batteritiden på laddningsbara bärbara batterier
  • hur man installerar en Dell övervaka förare efter en nedladdning
  • min nya laptop batteri laddas inte
  • Min HP Pavilion dv2000 laptop kommer inte att spela CD eller DVD
  • minnestyper en Compaq Presario c712nr
  • Felsökning i Microsoft Bluetooth Mouse