Dator > hur man använder en MacBook kamera

 • hur man använder en MacBook kamera


 • Den inbyggda webbkamera på en MacBook bärbar dator är känd som iSight-kameran, och det är ett användbart verktyg. Det är integrerat med ett antal programvaror som redan kommit installerat på varje ny MacBook. Dessa tillämpningar inkluderar Photo Booth, iChat, iPhoto och iMovie. Du kan också ta foton och video med iSight och använda den resulterande filer (precis som alla andra foto-eller videofiler) i andra inbyggda applikationer som Apple Mail, iWeb, Adressbok, Front Row, iCal, iDVD och GarageBand.

  Använda MacBook kameran med Photo Booth och iPhoto


  1
  . . Navigera till mappen Program i Finder och sedan dubbelklicka på programmet Photo Booth ikonen. När Photo Booth öppnas, bör du vara stirra på en levande bild av dig själv som fattats av iSight-kameran.
  2.
  Klicka på den röda kameraikonen direkt under bilden. Den app kommer att ge en tre-sekunders nedräkning och kommer då att knäppa en stillbild genom iSight.
  3.
  Klicka på den nya bild du nyss har tappats i raden av bilderna nedan den aktiva bilden. En remsa av meny ikoner ska visas. Klicka på de olika ikonerna för att antingen använda de nyskapade bilden i ett nytt e-post, importera bilden till iPhoto göra bilden ditt nya konto Bild, eller gör den till din nya Buddy Bild i iChat.
  4.

  Klicka på nedtonade kameraikonen, och det kommer att bli röd så att du vet här funktionen är aktiv på nytt. Klicka på den grå filmremsan ikonen till vänster om kameran ikonen. Kameran Ikonen kommer att förvandlas till en videokamera ikon. Klicka på denna ikon för att börja skjuta video med iSight-kameran.

  Använda MacBook kameran med iChat


  1.
  Navigera till mappen Program i Finder och dubbelklickar sedan -klicka på iChat programikonen.
  2.
  Klicka på kameran bredvid namnet på den kompis som du vill chatta. Ett fönster öppnas och visa en förhandsgranskning av vad din chatt kompis kommer att se.
  3.
  Klicka på kamerasymbolen längst ner i listan med kompisar. När din kompis accepterar inbjudan kommer hennes bild öppnas i chattfönstret, och din bild kommer att krympa och flytta ner till hörnet i chattfönstret.

  Använda MacBook-kameran med iMovie


  1.
  Navigera till mappen Program i Finder och dubbelklicka på iMovie programikonen.
  2.
  Klicka på "Arkiv". Från den nedrullningsbara listan som visas väljer du "Importera från kamera . . . . " Ett popup-fönster visas. Om det inte finns några externa kameror kopplade till din MacBook kommer pop-up fönster innehåller en levande bild av vad iSight-kameran ser.
  3.
  Klicka på "Capture"-knappen längst till höger i fönstret. En rullgardinsmeny visas, som frågar om du vill spara videofilen i en befintlig händelse eller starta en ny video händelse. Fyll i dessa val och klicka "OK" för att börja fånga live video och ljud från iSight-kameran för användning i iMovie.
  4.
  Klicka på "Stop" knappen när du är klar spela in video. Klicka på knappen "Klar" för att stänga video capture-fönstret.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:felsökning av en bärbar dator batteri som är på 0%, och inte laddning

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en HP Deskjet 1280
 • historia av datorer och internet
 • hur man installerar en trådlös skrivare i Vista
 • specifikationer för ett Compaq Presario sr1050nx
 • hur du aktiverar en laptop webbkamera
 • hur man identifierar en dvd firmware version
 • hur att fylla HP patron 88
 • hur du tar bort DVD-enheten från en D600 laptop
 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar monitor
 • hur man öppnar fallet på en Dell Inspiron 1501