Dator > hur man installerar HP Deskjet 5150

 • hur man installerar HP Deskjet 5150


 • Hewlett-Packard (HP) Deskjet Color Inkjet Printer har en knapp Print Screen, gränslös och digital fotoframkallning, bläckersättningsläge, automatisk avstängning, och på skärmen bläcknivån övervakning, ett avbryta utskrift och valfri enhet för dubbelsidig kopiering. Skrivaren stöder 4800 optimerade färg upplösning eller tillvalet 6-färgsteknik. Dess utskrift på 19 sidor per minut (ppm) i laserkvalitet svart och 14 sidor per minut i färg ger professionella utskrifter på snabba utskriftshastigheten. Den innehåller standard USB-anslutning och foto med ett års garanti.

  Installera HP Deskjet 5150 med skrivaren Installations CD


  1.
  Uppfyller systemkraven för Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Mac OS X version 10,2 till 10,5 före HP Deskjet 5150 avbetalning. Denna skrivare har inte stöd för Mac OS X 10. 6 Snow Leopard.
  2.
  För Windows och Mac OS X-användare, inte ansluta USB-kabeln förrän du uppmanas att göra så när programvaran anvisningarna på skärmen. Slå på HP Deskjet 5150 skrivare och sätt i skrivaren installationsskivan.
  3.
  Vänta flera minuter för installationen att inleda. Om installationen inte fungerar, klicka på "Start"-knappen i Windows XP eller "Windows" ikon för Windows Vista och 7 och välj "Den här datorn. " Dubbelklicka på skrivarens enhet installations-CD för att starta installationen.  För Mac OS-användare, dubbelklicka på ikonen HP programvara skivan på skrivbordet och påbörja installationen. Välj HP Deskjet 5150 vid uppmaning och klicka på "OK" knappen för att fortsätta med på skärmen steg installationen.
  4.
  Följ anvisningarna på skärmen steg skrivaren kan installeras och ansluta din skrivare med USB-kabeln när du tillfrågas. Klicka på "Ja" om du vill att installationsprogrammet att söka efter uppdateringar och automatiskt hämta dem åt dig i slutet av installationen.

  Installera HP Deskjet 5150 från HPs webbplats


  1.

  Kontrollera att skrivaren är på utan blinkande ljus före installationen av programvaran. Koppla bort USB-kabeln om den är ansluten. Hämta programvaran för HP Deskjet 5150 från HPs webbplats (se Resurser) och välj lämpligt operativsystem för att starta installationen. Klicka på "Nästa" för att gå vidare och klicka på "+"-tecknet bredvid föraren du vill installera till din skrivare. Klicka på "Download" och spara den på skrivbordet.
  2.
  Dubbelklicka på installationsfilen i. Exe-fil-format om du använder Windows. Det kommer att öppna en Installationsguiden program. Följ instruktionerna på skärmen för att installera skrivaren. Välj "Full Feature" installation, så du kan få alla skrivarens funktioner.
  3.
  Dubbelklicka på installationsfilen i. Dmg-format om du använder Mac OS X. Det kommer att extrahera filerna automatiskt och ändras till en skivavbildningsfil ikonen ovanför tryckeriets namn. Dubbelklicka på "HP installer" skivavbilden ikonen för att öppna HP Deskjet 5150 instruktioner installationen.
  4.
  Följ installationsanvisningarna på skärmen steg och ansluta USB-kabeln när du uppmanas så du kan börja använda HP Deskjet 5150.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man tillstånd ett nytt batteri till en PowerBook G4

Relaterade artiklar


 • hur du kan få en mini SD-kort i en adapter
 • hur man installerar Creative WebCam notebook
 • hur man förlänga livslängden för skrivare toner
 • hur man ansluter en Logitech webbkamera
 • hur du formaterar en 4 gigabyte SD-kort
 • hur du lägger till minne till en Mac
 • hur man spelar in en cd utan mellanrum
 • information på SD-minneskort
 • hur du ansluter en skrivare till en IBM Thinkpad X31
 • hur man återställa raderade e-postmeddelanden på en Mac