Dator > hur man öppnar en HP Pavilion dv4000

 • hur man öppnar en HP Pavilion dv4000


 • Demontering din bärbara dator är en av de bästa sätten att lära känna det. Då kan du felsöka, ta bort och ersätta den bärbara datorn är viktigt maskinvaruenheter. Demontering din HP Pavilion dv4000 är inte svårt, men det är många faror. Till exempel, om du missköter moderkortet eller inte marken själv, kan du orsaka permanenta skador på din dator. Dessutom kan Dell täcker inte skador på den om du demonterar det själv. Om det alls är möjligt samråda med en certifierad Dell-tekniker innan demonteringen processen.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn. Koppla bort strömkabeln, stänger LCD-skärmen, och placera den bärbara datorn nedåt. Vrid den bärbara datorn så att öppningen av datorn är vänd framåt.
  2.
  Lokalisera batterifacket i det övre vänstra hörnet av laptop. Tryck ner batteriet och skjut den åt vänster för att frigöra den från den bärbara datorn. Lyft ur facket och ställ den åt sidan.
  3.
  Leta reda på hårddisken facket precis under batterifacket. Ta bort de två Phillips-skruvarna från hårddisken locket. Ta bort locket från den bärbara datorn.
  4.
  Grip den svarta fliken sticker ut från hårddisken. Skjut hårddisken till vänster för att koppla bort den från enheten facket. Lyft hårddisken rakt upp och ut ur enheten facket.
  5.
  Ta tre Phillips huvud-skruvarna från den övre kanten av den bärbara datorn i botten hölje. Vänd på laptop över, och öppnar LCD-skärmen. Tryck ner "Infoga"-knappen, och sedan sätta in en platt skruvmejsel i den högra sidan av knappen panelen som ligger mellan tangentbordet och LCD-skärmen. Bänd upp knappanelen från den bärbara datorn. Ta inte bort den från den bärbara datorn helt.
  6.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar bakifrån den översta raden på tangentbordet. Lyft tangentbordet ur facket, och placera den upp och ner över handledsstödet området. Koppla bort tangentbordet bandkabeln från dess kontakt på moderkortet.
  7.
  Stäng LCD-skärmen, och placera den bärbara datorn nedåt. Ta bort Phillips-skruvarna säkra RAM och trådlöst kort locket till den bärbara datorn. Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Ta bort enstaka Phillips-skruvar från det övre högra och vänstra hörn bärbara botten hölje.
  8.
  Placera den bärbara datorn vänt uppåt och öppnar LCD-skärmen. Leta reda på LCD-video kabel som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kabeln från dess kontakt på moderkortet.
  9.
  bort de två skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft LCD-skärmen panel bort av den bärbara datorns bas.
  10.
  Placera basen på den bärbara datorn nedåt. Ta bort de återstående 11 Phillips-skruvarna från botten hölje av den bärbara datorn.
  11.
  Placera den bärbara datorn uppåt. Ta bort de tre Phillips-skruvarna från toppen hölje av den bärbara datorn. Leta reda på styrplattan ZIF-kabel över styrplattan område av den bärbara datorn. Koppla bort kabeln från moderkortet.
  12.
  Ta tag i bakkanten av den bärbara datorn övre hölje. Lyft rakt upp tills det övre höljet är skild från den bärbara datorns bas. Ta bort övre höljet och ställ den åt sidan.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar en USB-mikrofon

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut på en USB-skrivare
 • hur du installerar en SimpleTech extern hårddisk
 • hur koppla ihop en trådlös Apple Mouse till en PC
 • hur du uppdaterar drivrutinerna för HP G55-skrivare
 • hur man installerar en tom hårddisk
 • hur man kan kontrollera typ datorminne
 • hur man uppgraderar en skrivardrivrutin
 • hur man startar en utskriftshanterare
 • hur du tar bort bagge från en Eee PC 1000
 • Hur man vet om en ny dator minne är korrekt installerad