Dator > min Toshiba batteri laddas inte

 • min Toshiba batteri laddas inte


 • Toshiba är ett företag som tillverkar elektroniska produkter, inklusive stationära datorer, bärbara datorer och deras tillbehör. Bärbara datorer drivs av en bärbar dator batteri när de inte är anslutna till ett eluttag. Om batteriet inte laddas, kan datorn inte drivas utan AC-adapter och ett eluttag, minska användarens förmåga att använda den bärbara datorn var som helst. Den vanligaste orsaken till en laptop batteri laddas inte är batteriet är dött. Innan byte av batteri, men felsökning ska utföras.

  Du behöver:
  spritkompress


  1
  Stäng av datorn. . . Ta bort nätsladden.
  2.
  Ta bort batteri för bärbar dator. Toshiba laptop batterier är placerade på undersidan av den bärbara datorn. Skjut in batteriet låsmekanismen åt sidan. Medan du håller det till sidan med ena handen, vänd batteriet uppåt för borttagning. När avlägsnats kan låsmekanismen frisläppas.
  3.
  Kontrollera batteriet och batteriets kontakter. Leta efter tecken på skador på batteriet, såsom bucklor, stötar och korrosion. Om skador upptäcks, bör batteriet bytas ut.
  4.
  Rengör batteriets kontakter för att ta bort damm. Använd en spritkompress att lätt torka av kontakterna på batteriet och batteriet bostäder. Om det behövs, ta bort andra damm och skräp från batteriet och bostad med spritkompress.
  5.
  Placera batteriet tillbaka till den bärbara datorn. Det kommer klick.
  6.
  Anslut nätadaptern till den bärbara datorn. På framsidan av den bärbara datorn, det finns ljus. En av lamporna har en bild av ett batteri ovanför. Om ljuset tänds, indikerar det att batteriet laddas. Om ljuset inte lyser laddas batteriet inte.
  7.
  Ta bort nätadaptern från den bärbara datorn om batteriet inte laddas. Om batteriet fortfarande har makt, gör att batteriet tar makten laptop tills batteriet dör. Om batteriet inte har makten, kommer den bärbara datorn stängas av så snart nätadaptern är bort.
  8.
  Sätt nätadaptern när batteriet är urladdat. Slå på datorn. Om datorn slås på, gå vidare till nästa steg. Om datorn inte startar, är nätadaptern sannolikt död och behöver bytas ut.
  9.
  Anslut nätadaptern till den bärbara datorn. Stäng av strömmen. Låt den bärbara datorn att ladda batteriet fullt i 12 timmar. Slå den bärbara datorn på. Ta bort AC-adaptern. Om den bärbara datorn finns kvar på, laddat batteriet. Om den bärbara datorn stänger behöver batteriet bytas ut.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man öppnar en HP Pavilion dv4000

Relaterade artiklar


 • hur man startar en utskriftshanterare
 • hur man byter skrivare patron på en HP 4315
 • hur man rengör en matt laptop skärm
 • hur man fyller Epson Stylus Photo 820 bläckpatroner
 • hur att mata ut en CD från en iMac vid uppstart
 • hur man återställer Toshiba CMOS
 • Hur man testar en dator batteri
 • hur man ansluter en bärbar dator till HDTV
 • Inaktivera en pekplatta när du använder en mus
 • Hur man överför wav musik till CD-skivor