Dator > hur du ansluter en Xbox till en bärbar monitor

 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar monitor


 • Din förmåga att ansluta en Xbox till en bärbar monitor kommer att till stor del beror på vilken typ av videoutgång-input möjligheter din bärbara dator har. Om du har HDMI (High Definition Multimedia Interface) kapacitet till både datorn och Xbox-vanligtvis Xbox 360 gör det-då är du bra att gå eftersom en HDMI-port är både en ingång och utgång. Dock kommer inte alla bärbara datorer har dessa funktioner, och det är där du kommer att stöta på svårigheter

  Du behöver:.
  HDMI-kabel
  . VGA-kabel.
  VGA-till-HDMI adapter.
  VGA-till-A /V (RCA) adapter.


  1.
  Kontrollera din bärbara dator hamnar videoingång. Nyare bärbara datorer kommer att ha HDMI-portar som är både ingång och utgång på samma gång. Äldre datorer kan ha VGA (Video Graphics Array) input och output-portar: den ingång för VGA är ett litet, trapetsoid-formade hane anslutning med tre rader med fem runda kvinnliga hamnar inom det. Även äldre datorer kan ha endast kapacitet produktionen video och kan inte anslutas till en Xbox.
  2.
  Kontrollera din Xbox-konsol videoutgång hamnar. Nyare Xbox eller Xbox 360-konsoler kommer att ha HDMI-kapacitet, medan äldre Xbox-konsoler kommer inte. Om din Xbox inte har HDMI-förmåga, att det enda sättet ansluter den kommer att ske genom A /V-kablar, även känd som RCA-kablar.
  3.
  Anslut en kabel i bärbara ingången. Om du har både HDMI och VGA-portar ingång, en HDMI-kabel. HDMI kommer att ha den bästa bilden och det kan transportera ljud där VGA bara kan transportera ljud. Använd en VGA-kabel om du bara har VGA förmåga, VGA-kabeln är samma typ av kabel som ansluter en dator till en datorskärm.
  4.
  Anslut VGA-kabeln till en VGA-till-HDMI adapter. Utgången änden av VGA kommer att vara en anslutning till adaptern, den här änden av kabeln är en lång, smal, manlig hamn och den ansluter till ett liknande, lång, smal, kvinnlig port. Om du använder en HDMI-kabel eller måste använda RCA-kablar, hoppa över detta steg. HDMI-kablar, VGA-kablar, VGA-till-RCA och VGA-till-HDMI adapter kan hittas på nästan vilken elektronikaffär.
  5.
  Anslut VGA-kabel till en VGA till RCA adapter om du måste använda RCA-kablar. Den RCA kommer att arbeta på liknande sätt till HDMI adapter förutom att det kommer att ha RCA-kablarna redan är ansluten till det och kommer därför inte kräver att du köper extra kablar. Om du använder en HDMI-kabel eller en VGA-till-HDMI adapter, hoppa över detta steg.
  6.
  Anslut HDMI-kabeln till adaptern. Om du redan använder en HDMI-kabel och du inte använder en adapter, eller om du använder RCA-kablar, hoppa över detta steg.
  7.
  Anslut den andra änden av HDMI-kabeln eller RCA-adapter till Xbox.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du ansluter en skrivare till en dator med en USB-sladd

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP 3845 skrivare för en webbplats
 • hur du installerar minne i en Dell Inspiron anteckningsbok
 • hur du tar bort gamla skrivare
 • hur man uppgraderar en HP Pavilion 6357 cpu
 • hur du slår på Bluetooth-funktionen på din bärbara dator
 • hur man startar upp att BIOS på ett ASUS
 • hur du tar bort flash-enheten från en MacBook
 • hur man skriver en iso-avbild att blinka
 • hur man återställer PMU på en Mac G4
 • hur du ändrar den primära och sekundära på en gammal dator hårddisk