Dator > hur du installerar ett nytt minne på en Dell Dimension 3000

  • hur du installerar ett nytt minne på en Dell Dimension 3000


  • Dell Dimension 3000 är ett av Dells populära linje av stationära datorer. De komponenter som utnyttjar alla moderna och lämplig för hemmabruk. Men många användare väljer att uppgradera vissa komponenter för att göra maskinen köras snabbare. Ett sådant kan uppdateras alternativ är datorns minne, som vanligtvis kallas RAM. Uppgradering RAM i en dimension 3000 är en snabb och enkel process

    Du behöver:.
    Dell Dimension 3000-dator
    . RAM-minne tilläggsmodul.

    Installera minne på Dimension 3000


    1.
    Stäng av datorn helt och ta bort för att nätsladden från tornet för att se till ingen el flödar till någon invändiga komponenter.
    2.
    Ta bort luckan från datorn fall. Slutföra det här steget på Dimension 3000 genom att trycka på en knapp av plast på toppen av chassit och sedan lyfta plasten bort från tornet chassi. Detta kommer att utsätta den invändiga komponenter i ärendet.
    3.
    Rör vid ett jordat metallföremål ur eventuell elektricitet från din kropp. Detta är mycket viktigt eftersom när man kommer runt inuti en datorväska, även obemärkt statisk elektricitet från dina fingrar kan kortsluta kretsar och förstöra datorn.
    4.
    Leta upp tomma minnessockeln som du planerar att lägga den nya minnesmodulen till. På Dimension 3000, kommer detta att vara en grön plast uttag i anslutning till minne viken som redan används. Det enklaste sättet att hitta denna är att helt enkelt söka efter de redan installerade minnesmodulen som liknar de ytterligare en du planerar att lägga.
    5.
    Tryck utåt på de två flikarna på varje ände av tomt minne uttaget. Flikarna kommer att dyka utåt och låsa upp uttaget så att minnet Modulen kan sättas in eller tas bort.
    6.
    Ta minne add-on modulen och sätt in den i tom viken. Hantering objektet noggrant, tryck fast den ordentligt rakt ned i sockeln. Modulen kan bara infoga ett sätt, en skåra på undersidan av modulen som motsvarar ett på uttaget kan hjälpa dig
    7
    Tryck låsflikarna på varje ände av. . uttaget på plats, vilket i praktiken låser det nya minnet på plats.
    8.
    tillbaka ärendet över datorn tornet genom att trycka den på plats ordentligt så att den låser.
    9.
    Stäng av datorn tillbaka på. Det nya minnet kommer att erkännas av systemet, och du kommer att uppleva en märkbar uppgradering i systemet hastighet.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:information på SD-minneskort





Relaterade artiklar


  • Hur installerar jag en Canon-skrivare utan en cd?
  • ominstallation ett tangentbord
  • Hur man laddar ner en video bort av ett SD-kort
  • hur man kan kontrollera bläcknivåerna på Lexmark C500n
  • hur man installerar en HP Deskjet 3845 skrivare
  • Definitionen av en dual-core processor
  • hur fylla på Canon PGI-5BK
  • Felsökning av en ViewSonic E70
  • hur man rengör en mus äpple laser
  • hur man rengör en logictech styrkulemus