Dator > hur man ansluter en extern TV-tuner kort till en bärbar dator

 • hur man ansluter en extern TV-tuner kort till en bärbar dator


 • Anslut en extern TV-tuner kort till din bärbara dator för att titta på din favorit tv-program vart du än går och aldrig missar ett avsnitt. Du kan även spela program till din hårddisk. Externa TV-mottagare är kompakta och USB-drivna, så de lätt ryms i en bärbar väska och är enkla att ansluta. De flesta externa tuners fungerar med Windows Media Center-mjukvaran, och många levereras med sina egna medier programvara. Extern TV-tuner paket brukar också innehålla en liten antenn för att få in digitala TV-signaler överförs genom luften.

  Du behöver:
  bärbar dator med en USB 2
  . 0 port.
  Extern USB TV-kort.
  USB-förlängningskabel.
  Media programvara.
  Antenn eller kabel-TV källa.

  Hur man ansluter en extern TV-kort till en bärbar dator


  1.
  Anslut koaxialkabeln av en UHF-antenn eller VHF /UHF kombination antenn eller kabel-TV källa till den externa TV-tuner: s "antenn-in" koaxial anslutning. Detta liknar ansluta en antenn eller kabel-TV till en TV. Ryck försiktigt på kabeln för att se att det är skruvat fast ordentligt på tuner kort.
  2.
  Sätt på den bärbara datorn. Efter det har startat upp, ansluter den externa TV-mottagaren till en ledig USB 2. 0-port på den bärbara datorn. Vissa mottagare ingår en USB-förlängningskabel om radion är för stor för att passa bredvid andra enheter i angränsande USB-portar. Om du använder denna möjlighet, anslut tuner till förlängningskabel, och anslut sedan kabeln i USB-porten på den bärbara datorn.
  3.
  Följ anvisningarna för "Guiden Ny maskinvara "och sätt i CD som medföljde den externa TV-tuner. Installera drivrutiner och media program.
  4.
  Öppna media programmet och följ anvisningarna för att konfigurera den externa TV-tuner kort att ta emot over-the-air digitala sändningar med hjälp av antingen en antenn eller kabel-TV källa.

  5.
  Klicka på "TV", "TV" eller en liknande knapp på programvarans huvudskärmen för att "slå på" i TV-sändningar på din bärbara dator. De flesta externa TV-mottagare levereras med en fjärrkontroll som liknar en typisk TV-fjärrkontroll. Du kan också justera volymen, byta kanal och göra det möjligt andra inställningar genom att klicka på knappar på skärmen.
  6.
  Spela in TV-program till den bärbara datorns hårddisk eller en extern hårddisk med hjälp av media programmet. Leta efter en en-klick på skärmen för att möjliggöra omedelbar inspelning. Kontrollera programvaran inställningsmeny för instruktioner timerinspelning.

  Tips och varningar


 • Kontrollera systemkraven för den externa TV-tuner och vara säker på att din bärbara dator uppfyller dessa krav innan man köper den tuner kort.
 • Eftersom digital video kräver en stor mängd lagringsutrymme, överväga att lägga till en extern hårddisk till din laptop för att lagra dina inspelade TV-program.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:historia hem laserskrivare

Relaterade artiklar


 • lätt dynamiska menyer för en webbplats
 • hur du lägger till en drivrutin Ethernet-kort till Mac OS X
 • hur man uppgraderar en M1210 hårddisk
 • Inaktivera autorun enheter xp flash
 • hur man gör en extern USB-hårddisk bootbar
 • hur man rengör fingeravtryck från en laptop skärm
 • hur du formaterar en Kodak SD-minneskort
 • hur du tar bort ett batteri från MacBook a1181
 • hur man fixar en HP-skrivare problem pappersmatning
 • hur man fyller bror lc61 bläckpatroner