Dator > hur till vända min laptop skärm bort när du använder en annan skärm

 • hur till vända min laptop skärm bort när du använder en annan skärm


 • Ibland kan en laptop skärm är inte stor nog att fylla en nödvändig uppgift. Detta gäller särskilt för mini-laptops som har skärmar mindre än en mat över. När en annan skärm som är nödvändigt, är det möjligt att ansluta en extern bildskärm till den bärbara datorn och använda den istället för den bärbara skärmen. Detta ansluter även kan arbeta med tv-skärmar att titta på filmer direkt från den bärbara datorn

  Du behöver:. .
  Laptop
  Extern bildskärm.
  VGA-skärm anslutningssladd.

  manuella metoden


  1.
  Anslut den externa bildskärmen till den bärbara datorn med hjälp av VGA-sladden. Anslut sladden till den blå VGA öppningen på baksidan av den bärbara datorn. Kontrollera att bildskärmen är ansluten till den bärbara datorn, utloppspluggen och sätts på.
  2.
  Leta reda på bildskärmen vippströmbrytare sitter på laptop tangentbord. Beroende på vilket märke av bärbar dator, kan detta vara i det övre högra eller vänstra hörn hand på tangentbordet. Det kan också finnas i det nedre högra eller vänster sida av tangentbordet. Den vippbrytare ser ut som en bildskärm. Det kan ha en bild av en bärbar dator och en bildskärm på knappen.
  3.
  Håll den bärbara datorn funktionstangenten och tryck på laptop monitor vippströmbrytare på samma gång. Detta kommer att stänga av den bärbara skärmen och visar den bärbara skärmen på den externa bildskärmen.

  Program Metod


  1.
  Anslut den externa bildskärmen till den bärbara datorn som i anvisningarna ovan. Den externa bildskärmen och den bärbara datorn ska visa samma skärm när de är anslutna.
  2.
  Ladda ner ett program på nätet för att stänga av laptop skärmen bort med en genväg på datorn. Ladda ner programmet från Tech Bliss Online (se Resurser). Ladda ner programmet till skrivbordet.
  3.
  Installera programmet genom att klicka på programmet som finns på skrivbordet. Tilldela en mapp för att ladda ner programmet till.
  4.
  Öppna programmet. Leta reda på "Genväg" fliken i menyn Egenskaper. Tilldela ett kortkommando för att växla skärmen på och av i "Kortkommando" låda. Control, Alt och M arbete, eller du kan tilldela någon annan kortkommando som du vill.
  5.
  Stäng programmet. Använd växla kortkommando för att växla den bärbara skärmen på och av. Du kan även starta programmet som finns på skrivbordet för att stänga av skärmen. Slå på skärmen igen är lika enkelt eftersom allt du behöver göra är att peka på en tangent eller flytta musen för att vrida den bärbara skärmen igen.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man kan stoppa en dator fläkt

Relaterade artiklar


 • hur man byter processor i en Toshiba Satellite A105
 • information för SATA-hårddiskar
 • hur du döljer filer på ett USB-minne så att de inte kan ses
 • hur man installerar en HP Deskjet 3845 skrivare
 • Felsökning av en HP Photosmart C3180
 • hur man installerar hårddisk på en HP Pavilion 3323w
 • hur man ställer skrivardelning
 • Hur rengör jag skärmen på min bärbara dator?
 • Felsökning av en HP-skrivare f4240
 • om mikroprocessorn branschen