Dator > Fördelarna med en skrivmaskin till en bärbar dator

 • Fördelarna med en skrivmaskin till en bärbar dator


 • Det finns oändligt många fördelar som en bärbar dator har-det kan göra beräkningar, spela spel, tillgång till Internet, och i princip fungera som ett hemmakontor. Det finns dock några fördelar som skrivmaskinen fortfarande har över en bärbar dator. Medan dessa få fördelar är inte sannolikt att övertyga majoriteten av folket att plocka upp en skrivmaskin nästa gång de vill utarbeta ett PM eller en bokstav, det finns, utan tvekan, en handfull personer som kommer att uppskatta fördelarna med en skrivmaskin.

  lång livslängd

  Skrivmaskiner är extremt hållbara och långvariga. Detta styrks av det faktum att det finns otaliga skrivmaskiner sitter i källare och vindar, oanvänd i decennier men fortfarande i perfekt skick. Om du köper en bärbar dator i dag, kommer det att bli föråldrade om några år, för långsamt för att köra nya program eller ordentligt surfa på Internet. En skrivmaskin kan bara ha en funktion, men det kommer att utföra som fungerar lika bra idag som den kommer i två decennier.

  Low Price

  Webbplatser som skrivmaskin. com sälja nya skrivmaskiner, med vissa säljer för mindre än $ 200 (betydligt mindre än vad du betalar för en laptop). Om du är villig att betala för en begagnad skrivmaskin du kan hitta dem för mindre än $ 10 på varvet försäljning, loppmarknader och butiker sparsamhet. Är chansen att du ens kan hitta en gratis om du frågar runt.

  Förbättrad Skriva

  Skrivmaskiner kan hjälpa dig att bli en bättre författare. Datorer förstöra författare genom att låta dem typ bort vårdslöst med lite eftertanke, att veta att de kan rätta sina misstag senare. En skrivmaskin dock tvingar författaren att fundera noga på vad hon skriver, att planera den och att kontrollera stavningen av ord innan du skriver dem.

  Trouble Free

  Bärbara datorer, precis som alla datorer, är föremål för virus, buggar och problem hårdvara. Det enda fel som hittats i skrivmaskiner är de tillfällen spindel söker ett hem på vinden. Omfattningen av ett hårdvaruproblem i en skrivmaskin består i allmänhet av unjamming nycklarna.

  Miljö

  En bärbar dator kan använda upp till ca 60 watt. En manuell skrivmaskin använder ingen energi alls. Om du verkligen är bekymrade över miljön och bara måste skriva upp grundläggande dokument, kan en skrivmaskin vara rätt val för dig.

  Testutskriften

  Bärbara datorer är kända för sin förmåga att utföra flera funktioner samtidigt, men de kan inte skriva utan tillgång till en skrivare. En skrivmaskin, å andra sidan, endast har två funktioner, men det utför dem samtidigt, skriva varje bokstav som det är skrivet.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du ändrar toner på en magicolor Konica Minolta 2400W

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en HP-patron 27
 • vad är syftet med IDE-kabeln?
 • Hur du använder kompatibel tonerkassetter
 • hur man kan kontrollera min DSL-linje
 • hur man installerar en HP Deskjet 3845 skrivare
 • hur man byter en nätadapter för en Acer Aspire One netbook
 • min nya laptop batteri laddas inte
 • hur till vända bort laptop-högtalare
 • Felsökning bluetooth på en Mac
 • hur man skriver ut skärmen på en Dell laptop