Dator > hur man installerar hårddisk på en HP Pavilion 3323w

 • hur man installerar hårddisk på en HP Pavilion 3323w


 • HP Pavilion Slimline s3323w är en liten stationär dator med en snabb AMD Athlon 64 X2-processor, inbyggd NVIDIA GeForce-grafik och en 500 GB hårddisk. Hårddisk kapacitet har ökat exponentiellt sedan HP släppt Pavilion Slimline s3323w, och om du har slut på lagringsutrymme, kan du överväga en uppgradering. Uppgradera hårddisken i din HP Pavilion Slimline s3323w om du behöver extra utrymme för program, spel eller media

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  3.
  5-tums SATA-hårddisk.


  1.
  Stäng Pavilion s3323w ner och koppla loss alla kablar från baksidan av minitower. Ta med datorn till en arbetsyta som håller för vikten, och placera den med den ventilerade uppåt.
  2.
  Ta bort de tre Phillips-skruvarna som håller ventilerade sidopanelen Pavilion s3323w chassit. Lägg skruvarna åt sidan. Skjut panelen mot baksidan av datorn tills den tas bort. Om du har svårt att ta bort panelen, leta efter en liten plats på baksidan där du kan sätta en skruvmejsel eller annat verktyg för mekanisk fördel. Placera panelen där det inte kommer att repas.
  3.
  Leta reda på Pocket Media hårddisken nära kanten av paviljongen s3323w chassit. Pocket Media Drive har flera ventiler på botten, tillsammans med ett stort spärren. Om du inte har en Pocket Media Drive, hoppa över detta steg. Om du gör, höja frigöringsspaken tills enheten lossnar. Tryck Pocket Media Drive försiktigt mot datorns baksida och lyft den ur chassit och ställ den åt sidan. Du behöver inte koppla bort kabeln. Detta avslöjar den primära hårddisken.
  4.
  Höj böjda metall baren innehar SATA och kraftkabel till baksidan av hårddisken. Ta sedan bort de två kablarna och placera dem i närheten av hårddisken. Var uppmärksam på kablarna när du tar bort enheten så att du inte skala skärmarna eller crimp dem.
  5.
  Ta bort Phillips-skruv till vänster om den böjda metall bar och kontakter på baksidan av hårddisken.
  6.
  Dra den långa platta bit som sträcker sig från den vänstra sidan av hårddisken för att ta bort hårddisken församling från Pavilion s3323w.
  7.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar från sidorna av hårddisken, och sedan trycka ut hårddisken av metallen transportören.
  8.

  Skjut hård hårddisken i metall transportören så att hårddisken etiketten vänd nedåt och hårddisk kontakter i samma riktning som den långa metallbit på hårddisken transportören. Sätt tillbaka de fyra Phillips-huvud.
  9.
  Tryck avslutade hårddisken enheten i paviljongen s3323w chassit tills hålet på baksidan av enheten monteringen är jäms med datorns chassi . Byt Phillips-skruv.
  10.
  Tillbaka SATA och kraftkabel på baksidan av hårddisken, och sedan sänka den böjda metall bar över kablarna för att säkra dem på plats .
  11.
  tillbaka Pocket Media Drive. Line flikarna på undersidan av enheten med hålen i paviljongen s3323w chassit och skjut sedan det mot framsidan av datorn tills klick frigöringsspaken, vilket indikerar att enheten är säkert.
  Tolv.

  Placera ventileras panel tillbaka på toppen av Pavilion s3323w chassit och skjut panelen mot datorns framsida tills de tre skruvhålen på baksidan av panelen är i jämnhöjd med chassit. När du trycker på locket framåt, se upp för alla herrelösa kablar som du kan ha missat och flytta dem ur vägen. Ersätta de tre Phillips-skruvar.
  13.
  Tillbaka Pavilion s3323w till dess ursprungliga plats och ersätta kablarna bort i början av förfarandet.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du lägger till minne till toshiba satellite M105 laptop

Relaterade artiklar


 • HP Pavilion information
 • hur man fyller en HP-patron 27
 • hur du ändrar den primära och sekundära på en gammal dator hårddisk
 • hur du ansluter berget mikrofon bandet usb
 • hur man skapar en php sida på en webbplats
 • hur man installerar bror 240C bläckpatron
 • hur du slår på Bluetooth-funktionen på din bärbara dator
 • hur du håller din bärbara dator vaken
 • resurser för att vykort med en skrivare för hemmabruk
 • hur man startar upp från cd-rom på en Mac iBook