Dator > hur man installerar högtalarna på en Dell

 • hur man installerar högtalarna på en Dell


 • För att njuta av multimedia och ljud funktioner i din Dell-dator, måste du installera en uppsättning högtalare. Om datorn närvarande inte har högtalare eller om du behöver ersätta en defekt par, installera en ny uppsättning i cirka fem minuter att börja njuta av musik eller multimedia ljud funktioner på din Dell PC

  Du behöver:
  nätanslutna datorhögtalare med AC-adapter.

  Windows XP


  1.
  Leta grön 3,5-mm (1/8-tums) plug-in-adapter hålet på baksidan av datorn. I de flesta stationära datorer är det bredvid en blå och rosa plug-in hål i samma storlek.
  2.
  Anslut 3,5-mm hane nätkontakten ur högtalarna i den gröna kontakten -adapter i hålet. Sedan Anslut nätadaptern till ett eluttag. Om det behövs, sätter i proppen-i adapter till AC-adaptern i rätt hål eller plats på högtalarna.
  3.
  Starta datorn och logga in på ditt Windows operativsystem.
  4.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen" fliken. När "Kontrollpanelen" visas, "Ljud och ljudenheter" dubbelklicka på ikonen.
  5.
  Aktivera "volymikonen i Aktivitetsfältet" alternativet. Kontrollera också att "Mute" alternativet inte är markerat. Justera volymen för Windows-program genom att justera kontrollen volymreglaget med musen. Klicka och dra reglaget tills ratten är i önskad volym.
  6.
  Klicka på fliken "Avancerat". Se till att "Desktop stereohögtalare" är alternativet som visas i rullgardinsmenyn och klicka på OK-knappen. Klicka på OK igen för att slutföra installationen av högtalarna.
  7.
  Slå på strömmen till högtalarna. Sätt i en musik-CD i CD /DVD-enheten i din dator eller spela andra ljud på datorn för att testa nya datorhögtalare.

  Windows 7


  1.
  Klicka på "Start" jordklotet eller knappen och sedan "Kontrollpanelen" etikett. Kontrollpanelen viktigaste visas på bildskärmen. Klicka på "Maskinvara och ljud"-länken.
  2.
  Klicka på "Hantera ljudenheter" länken i "Ljud" på skärmen på Control Panel. "Sound" konfiguration fönster öppnas.
  3.
  Klicka på "Speakers" etikett under "Uppspelning"-fliken. Klicka på "Configure" knappen för att öppna "Speaker Setup" konfiguration fönstret och välj "Stereo" alternativet. Klicka på knappen "Nästa".
  4.
  Aktivera "främre vänster och höger" alternativ ruta genom att klicka i kryssrutan. När bock visas i rutan, klicka på både små högtalare ikoner för att testa ljudet från högtalarna. Du bör höra ljud från de två högra högtalarna när du klickar på högtalarikonen märks med "R" och de två högtalarna på vänster ska producera ljud när du klickar på ikonen "L. "
  5.
  Klicka på knappen" Nästa "och sedan på knappen" Slutför "för att slutföra högtalare.
  6.
  Justera volym genom att klicka på högtalarikonen nära tid och datum område i Aktivitetsfältet. Använd skjutreglaget att justera volymen till önskad nivå.

  tips och varningar


 • Om du vill installera 5,1 eller 7,1 surroundsound högtalare, se installationsguiden som medföljer högtalarna Generellt sett är installationsprocessen samma. men du kommer använda den rosa och blå plug-in hål utöver de gröna. Dessutom måste du ändra högtalarinställningarna i "Kontrollpanelen" till "5. 1 surround-högtalare" eller "7. 1-högtalare hemmabio. "
 • Om du vill ansluta externa högtalare till en bärbar dator, Anslut högtalarna till hörlursuttaget på datorn.
 • inte sätta på högtalarna tills du har installerat dem på datorn och anslutna nätadaptern till ett vägguttag. Om du sätter i nätsladden i ett eluttag medan knapp eller slå på högtalarna är i läge "på", skada dina högtalare kan förekomma.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man rengör patroner bläckstråle

Relaterade artiklar


 • hur man fixar fastnade pixlar på en LCD
 • hur man fyller bläckpatroner hemma
 • rätt tangentbordstryckningar position
 • hur man fixar en böjd cd
 • hur du tar bort infattningen från en bärbar dator skärm
 • hur man kan blockera en webbplats i ISA
 • hur man installerar RAM på min nya Mac Pro laptop
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur man startar en iMac
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats