Dator > hur du lägger till minne till en Fujitsu dator

 • hur du lägger till minne till en Fujitsu dator


 • RAM är en elektronisk enhet inuti datorn som tillfälligt lagrar data och gör att du kan köra flera program snabbare och effektivare. Du kanske vill överväga att uppgradera din Fujitsu RAM om datorn har långsamt program som körs. Uppgradera RAM i din bärbara dator Fujitsu är ett av de snabbaste sätten att uppgradera datorns totala prestanda. Ju mer RAM-minne du har installerad i din dator, desto snabbare kan du köra program och utföra viktiga funktioner

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din laptop via sitt operativsystem, stäng LCD locket, dra ut nätsladden och alla yttre eller externa enheter från datorn . Placera den bärbara datorn ansiktet nedåt och ta ut batteriet ur datorn.
  2.
  Rotera den bärbara datorn så öppningen av den bärbara datorn är riktad framåt. Leta reda på RAM luckan i det övre högra hörnet på den bärbara datorn botten hölje. Ta bort Phillips-skruvarna säkra RAM-luckan till den bärbara datorn. Ta bort locket och ställ den åt sidan. Tryck fast i hållarna på flikarna på varje sida av RAM-modulen. Luta RAM-modulen i vinkel och skjut modulen ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Placera ersätta RAM inuti RAM facket, och passa in skårorna på modulen med skårorna i facket. Skjut modulen i facket tills låsningen hakar knäppa RAM på plats.
  4.
  Vänd på laptop över, öppnar LCD-skärmen hela vägen, och sedan använda en platt-head skruvmejsel för att bända upp tangentbordet luckan. Tangentbordet omfattar är den tunna remsor av plast som ligger mellan tangentbordet och LCD-skärmen.
  5.
  Ta bort alla Phillips-skruvar säkra tangentbordet till den bärbara datorn. Många äldre Fujitsu bärbara datorer inte har några skruvar som håller fast tangentbordet till den bärbara datorn. Ta tag i övre kanten av tangentbordet bakom den översta raden av tangenter. Lyft upp på tangentbordet, och placera den upp och ner över styrplattan.
  6.
  Leta reda på RAM-modulen i det nedre högra hörnet av moderkortet. Sprid den vita låsning spärrarna på vardera sidan av RAM-modulen. Luta modulen upp något och dra ut modulen för RAM facket. Skjut in den nya RAM-modulen i facket tills den låser spärrarna snäpper RAM på plats.
  7.
  Tillbaka tangentbordet och alla fästskruvar och ersätta tangentbordet locket. Vänd den bärbara datorn över och ersätta dörren RAM facket och dess fästskruvarna. Placera batteriet inne i facket. Återanslut alla kablar och kringutrustning till datorn.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man kan kontrollera min MacBook garanti

Relaterade artiklar


 • hur man fyller bror lc61 bläckpatroner
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • Hur man överför delad musik på min musik
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
 • hur du ansluter en projektor till din PC
 • hur man fyller en Canon BCI-24
 • hur man fyller bläckpatroner hemma
 • hur fylla på Lexmark X3650
 • Hur vet jag om min dator har ett nätverkskort?
 • hur man skapar en php sida på en webbplats