Dator > Hur man överför delad musik på min musik

 • Hur man överför delad musik på min musik


 • När ett nätverk har bildats för att möjliggöra fildelning mellan datorer, underlättar "Shared Music" mappen kommunal användning av MP3-filer och andra musikfiler. Dock är problemet med gemensam musik mapp som alla användare på den delade nätverket kan mixtra med mappens innehåll. En annan användare med tillgång till filer kan ta bort eller ändra din favorit MP3, och det finns lite du kan göra för att stoppa dem. Lyckligtvis kan du överföra musikfiler från den delade mappen till din privata "Min musik"-mapp på bara några få enkla steg.
  1.
  Klicka på Start-menyn.
  2.
  Klicka på ditt användarnamn, som vanligtvis kommer att placeras högst upp till höger på Start-menyn. Ett nytt fönster visas öppet.
  3.
  Klicka på "Hemgrupp" från listan över kataloger på vänster sida i fönstret. Enligt Microsoft ger Hemgrupp funktionen för enkel att dela nät. Med mest standard delade nätverk, kommunal filer nästan alltid i "Hemgrupp" katalogen. Men om du hade ett nätverk professionellt konfigurerad, eller om du medvetet anpassat fildelning processen, kan den här mappen har en annan titel. För en anpassad nätverket kan det också finnas flera nätverk "grupper" finns med olika musikfiler. Oavsett nätet, är förfarandet för att överföra filer samma. Du måste upprepa processen för varje grupp.
  4.
  Dubbelklicka på den mapp som innehåller ditt delade musikbibliotek. På många nätverk, kommer den delade musikfiler hållas i "Shared Music"-mappen, men vissa nät kan utnyttja olika mappar, till exempel en generisk mappen "delade filer och mappar. "
  5.
  Håll ner" Ctrl "-knappen. Tryck länge på knappen kan du välja flera filer samtidigt, vilket är idealiskt för överföring av stora grupper av musikfiler.

  6.
  Klicka på musikfiler som du vill överföra, fortsätter du att hålla "Ctrl"-knappen.
  7.
  Högerklicka på en av de markerade filerna efter att du har klickat på alla musikfiler du vill överföra. Vid denna tid kan du också släppa "Ctrl"-knappen.
  8.
  Välj "Kopiera" i listan över tillgängliga alternativ. Enligt Microsoft kommer denna process att kopiera fil för enkel överföring. Du kan också välja "Klipp ut" om du vill ta bort musikfilerna från den delade mappen när de har överförts. "Cut"-funktionen fungerar precis som kopia. Men efter filerna är färdig med kopieringen, kommer de att raderas från den ursprungliga platsen. Du kommer bara att kunna "Klipp ut" filerna om du har administrativa rättigheter för Hemgrupp nätverket.
  9.
  Stäng alla öppna fönster.
  10.
  Dubbelklicka på "Min musik" mapp på skrivbordet.
  11.
  Högerklicka någonstans i det öppna musik mapp. Välj "Klistra in" från listan med alternativ. Den delade musikfiler kommer att överföra automatiskt till mappen Min musik för permanent lagring och användning.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man kan bli av gamla skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man startar upp att BIOS på ett ASUS
 • hur du ansluter högtalarna upp till baksidan av en Dell-dator
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
 • Lägga till en bildskärm till en HP Pavilion 9250
 • hur man skapar webbplatssamling i SharePoint Server 2007
 • hur man installerar en HP 3845 skrivare för en webbplats
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur man kan blockera webbplatser med routern
 • hur man rengör tangenterna datorns tangentbord
 • hur du designa din egen sko webbplatser