Dator > hur man fyller en Canon BCI-24

 • hur man fyller en Canon BCI-24


 • Canon BCI-24 bläckpatroner finns i både svart och färg sorter. Den svarta patronen är BCI-24BK patronen. Färgpatronen är BCI-24C patronen. Alla dessa patroner kan fyllas på med bläck när det blir låg eller tom i stället för att köpa nya patroner. Det är mycket viktigt att följa rätt påfyllning förfarandet för att förhindra skada bläckpatronen eller skrivaren det används i. Ett felaktigt påfyllda bläckpatroner har en negativ effekt på utskriftskvaliteten

  Du behöver:.
  Svart, cyan, magenta och gult bläck påfyllning.
  Sprutor.
  Borra med små borr.
  Pappershanddukar.


  1.
  Håll den svarta bläckpatronen så att etiketten är vänd mot dig. För in spetsen på en kniv mellan locket på patronen och den nedre delen. Vrid kniven fram och tillbaka tills locket hoppar av. Kasta locket eftersom det inte längre kommer att behövas. Upprepa proceduren för färgpatronen.
  2.
  Fyll en spruta med 4 ml svart refill bläck. Placera svarta patronen med etiketten mot dig. Leta reda på refill hålet på toppen av patronen, lika avstånd mellan vänster och höger sida, och mellan de två små dimples närmast fronten. Borra i hålet så det är stort nog att rymma en sprutnålen.
  3.
  Lägg några pappershanddukar under den svarta patronen för att absorbera bläck droppar. Stick in nålen i sprutan innehåller svart bläck i det borrade hålet. Injicera långsamt bläck till bläck kammaren. Låt patronen sitter på hushållspapper för en timme i fall det finns några droppar.
  4.
  Placera färgpatronen så etiketten är vänd mot dig. Leta hålet längst bort från fronten, bredvid finger som håller locket på. Borra detta hål för att göra det tillräckligt stort för att passa en sprutnålen.
  5.
  Lokalisera de två hålen närmast fronten. Borra de två hålen direkt bakom de två främre så att de kan passa en sprutnålen. Lägg några pappershanddukar under färgpatronen.
  6.
  Fyll en spruta med 3 ml gul färg. Fyll en spruta med 3 ml magenta bläck. Fyll en spruta med 3 ml cyan bläck.
  7.
  Stick in nålen på sprutan med cyan bläck i hålet som borrades längst bort från etiketten på framsidan. Injicera långsamt bläcket in i kammaren.
  8.
  Stick in nålen på sprutan med magenta bläck i hålet nära fronten på vänster sida med etiketten mot dig. Injicera långsamt bläcket in i kammaren.
  9.
  Stick in nålen på sprutan med gula bläck i hålet nära fronten på höger sida med etiketten mot dig. Injicera långsamt bläcket in i kammaren.
  10.
  Låt patronen vara kvar på hushållspapper i en timme för att absorbera några droppar.
  11.
  byta ut den färg och svart bläckpatroner i skrivaren. Låt dem vila i 8 timmar så det svampar i kassetterna kan bli helt mättad med bläck. Kör 1-3 skrivhuvudet rengöringscykler att få bläcket rinner genom patroner.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man säkert tar bort en extern hårddisk

Relaterade artiklar


 • Lägga till en bildskärm till en HP Pavilion 9250
 • hur man fyller en Canon BCI-24
 • hur du ställer in en auto-viloläge på en mac laptop
 • hur du ställer in en webbkamera på en Mac-dator
 • hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003
 • hur man återställer deskjet 840C
 • Avinstallera DD-WRT i Linksys
 • hur till vända bort "den här webbplatsen kan skada din dator" på en Mac
 • hur man använder bläck kit jet refill
 • hur man kan blockera en webbplats i ISA