Dator > hur man gör en webbplats via mysql

  • hur man gör en webbplats via mysql


  • MySQL är en av många databas -plattformar som stödjer Structured Query Language ( SQL ) för att manipulera data . Den grundläggande processen inmatning av data samt komplexa formler för utvinning , urval och analys av data som alla är en del av SQL . Till skillnad från andra SQL plattformar är MySQL fri och öppen källkod . Av denna anledning och med 2010 är det den mest utbredda databasen programvara istället på webbservrar , och många utomstående databas program finns tillgängliga för användning med MySQL . På grund av sin utbredning och den starka efterfrågan på användning av databaser, många verktyg finns tillgängliga, så vem som helst kan göra en hemsida via MySQL .

    Du behöver :
    webbläsare med Internetuppkoppling
    . Webbserver med MySQL tillgång .


    1 .
    Öppna ett webbhotell med en webbsida som hanterar MySQL och PHP plattformar . De flesta Webbhotell använda dessa två system. Medan de mer tillförlitliga servrar ut en månadsavgift , vissa webbhotell företag erbjuder helt gratis tjänster . PHP krävs också vid upprättande av en MySQL hemsidan sedan den PHP fungerar som en mellanhand mellan databasen och HTML webbsidor .
    2 .
    Hitta en MySQL -program som passar den önskade syftet med din webbplats . MySQL är en databas plattform . Webbplatser som använder databaser brukar göra så på grund av de stora mängder data som måste lagras . Fotogallerier , online-forum och bloggar är de vanligaste användningsområdena för MySQL databas system . MySQL paket är tillgängliga för dessa miljöer på en webbserver som stöder plattformen. Wordpress är ett populärt online bloggverktyg som bygger på MySQL . Den " phpBB " är ett kraftfullt forum online program för att skapa anslagstavlor och områden diskussion . " PHP Galleri " använder MySQL för att lagra foton platser och hantera databasen för ett fotogalleri .
    3 .
    Ladda MySQL programpaket för det program du behöver . Vanligtvis dessa tillhandahålls som ett komprimerat arkiv , exempelvis ZIP-fil format . Efter den har hämtat , extrahera arkivet , eller " packa upp " filen .
    4 .
    Ladda upp programvaran till din webbserver .
    5 .

    Besök URL för installationsfilen som laddades . Vanligtvis programpaket kommer att ge en installation " readme " textfil eller online instruktioner från programvarans ursprungliga nedladdningssida. Installationen URL noteras i dessa instruktioner.
    6 .
    Installera programvaran på adressen på din webbserver där det laddades upp . Följ instruktionerna på skärmen tills installationen är klar. Dessa program kommer att automatiskt konfigurera MySQL -databasen för användning av deras tillämpning. När du är klar är det MySQL hemsida klar för användning.


Previous:hur du designa din egen sko webbplatser Next:Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats





Relaterade artiklar


  • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
  • lätt dynamiska menyer för en webbplats
  • hur man skapar en php sida på en webbplats
  • hur man gör en webbplats via mysql
  • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
  • hur du gör din egen wap webbplats
  • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
  • hur man fyller en Canon CLI-8
  • hur till vända bort "den här webbplatsen kan skada din dator" på en Mac
  • hur du designa din egen sko webbplatser