Dator > hur man blir en snabbare programmerare

 • hur man blir en snabbare programmerare


 • Datorprogrammering kan vara ganska tidskrävande och med flera olika datorprogrammering språk som finns , kan det verka överväldigande på var att ens kunna maximera den tid du behöver att lära att bli en snabbare programmerare . Det viktiga är att koncentrera sig på ett språk i taget , lärande som ett språk och sedan vidare till nästa . Det enda säkra sättet att bli en snabbare programmerare är att hänga med konsekvent hands-on , gör det själv programmering

  Du behöver : .
  Developer miljöer installeras på en dator .
  Internet ( tillval) .


  1 .
  Öppna din utvecklare miljön och skapa ett nytt projekt eller ett pågående projekt . Instruktioner kommer att variera på hur man gör detta på grundval av utvecklingsmiljön och programmeringsspråket , du väljer . Bygg form och börja lägga till den kod som behövs för att göra ansökan arbete . Spara ditt arbete när du är klar . Gör om projektet och skapa koden i en annan stil eller med annan kodning tekniker . Det finns oftast mer än ett sätt att koda ett projekt och ju mer du koda om samma projekt på olika sätt , ju förr de olika kodning " stilar " av branschen blivit en andra natur för dig .
  2 .
  Besök öppen källkod kodning webbplatser och registrera dig gratis medlemskap . Från fri öppen källkod kodning webbplatser som du kan ladda ner projektet filer i din utvecklingsmiljön och läsa andra programmerare " kod . Du kan se hur koden är anlagd och vilken vinkel programmeraren tog att göra ansökan arbete . När du har studerat andra personens projektfiler , stilar och kommentarer , prova att lägga till eller försköna en funktion för att öka din kompetens . Gör en vana att läsa så mycket dator kod som du kan för att hjälpa till att få ett " öga "eller en " känsla " för välskriven programkod . Några exempel på öppen källkod kodning webbplatser finns i resursen i den här artikeln .
  3 .
  Delta lokala klubbar programmerare eller starta en själv . Meetup. com är ett bra startpunkt för att söka efter lokala programmering grupper . Du kan nätverk med andra programmerare och lära i person kodningstekniker dina kamrater anställa .

  tips och varningar


 • Tillbringa så mycket tid som behövs att lära sig hjälpa verktyg för din utvecklingsmiljön , att dra nytta av alla funktioner som hjälper dig att hitta och korrigera programmeringsfel snabbare .
 • Akta er för olika kurser som talar om kan bli en snabbare programmerare genom att köpa böcker eller extra kurser . Allt material handlar om är mer händer om programmering erfarenheter . Kodsträng bibliotek finns, men du kan egentligen bara använda dem för att snabba upp din programmering framsteg när du är flytande i programmeringsspråk i val , annars kan du blint är att klippa och klistra koden och kommer bara att spendera mer tid felsökning på bakändan. Din nivå av förståelse och nuvarande kunskaper i programmering nivå kommer att påverka hur snabbt din inlärningskurva kan vara .

Previous:nothing Next:hur man lär sig C # online

Relaterade artiklar


 • JavaScript ljusbord tutorial
 • hur du fyller upp en vb kombinationsruta med data från databastabell
 • hur du matar in siffror i Visual Basic 2005
 • hur man läser en fil till en array med PHP
 • hur man konfigurerar en USB-port med Visual Basic
 • hur man lär sig att använda Java-programvara
 • hur du kör en klocka på en webbsida med hjälp av JavaScript
 • instruktioner för hur du slår på javascript
 • hur du ändrar bildens bredd med javascript
 • hur man skapar ett datum från sträng java