Dator > Hur konvertera Hi8 till digital iMac

  • Hur konvertera Hi8 till digital iMac


  • Hi8 video spelas in på ett kassettband och så är inte förenligt med som spelas på en dator eller en mobil enhet som en iPod. Konvertera Hi8 video till en digital videofil kan göras på en iMac med hjälp av en video-till-digital-omvandlare som är utformad för att arbeta med Macintosh OS X operativsystem. Videon till digital omvandlare fäster utvändigt om kablar och så varken Hi8-videokamera eller iMac fysiskt ändras. Konvertera en Hi8 video till en digital videofil kommer att låta videon ses på iMac och andra enheter.

    Du behöver:
    iMac
    . Hi8-videokamera.
    Hi8 A /V kabel.
    Video-till-digital-omvandlaren.


    1.
    Sätt Hi8-videokamera bredvid iMac-datorn. Fäst Hi8 A /V-kabeln till Hi8-videokamera's A /V-utgång. Anslut videokabeln från Hi8 A /V kabel till video-kontakten på en video-till-digital-omvandlare, som Easy VHS till DVD-omvandlare (se länken i Resources).
    2.

    Montera höger och vänster ljudkablar från Hi8 A /V-kabeln till video-till-digital-omvandlaren. Anslut USB-kontakten till video-till-digital-omvandlare till en USB-port på iMac.
    3.
    In video-till-omvandlare installationsskivan i iMac skivfacket. Dubbelklicka på ikonen för den installationsskivan när det visas på iMac skrivbordet för att öppna ett fönster. Dubbelklicka på installationsprogrammet insidan av fönstret och följ instruktionerna för att installera video-till-konverteringsprogram. Dra ikonen för den installationsskivan till papperskorgen för att mata ut installationsskivan. Sätt i skivan borta.
    4.
    Kör video-till-digital-omvandlare program. Slå på Hi8-videokamera. Följ instruktionerna i videon-till-digital-omvandlare för att välja "Video" och "Stereo ljud" från menyerna. Tryck på "Fortsätt" för att få upp videoskärmen som kommer att visa videon som kommer från Hi8-videokamera när den börjar spela upp kassetten Hi8 video.
    5.
    Tryck på "Play"-knappen på Hi8-videokamera. Tryck på "Record" knappen på kontrollpanelen under video-till-digital programmets videofönstret. Tryck på "Stop" knappen när Hi8 videokassetten har slutat spela.
    6.
    Koppla video-till-digital-omvandlare USB-kontakten ur iMac USB-port. Koppla video-till-digital-omvandlare från Hi8 A /V kabel. Stäng av Hi8-videokamera och lägger undan den.
    7.
    Tryck på "Spara som" knappen på video-till-digital-omvandlare programmets kontrollpanel. Namnge digital video du är på väg att göra från Hi8 video i "Name" kolumnen i fönstret som visas. Tryck på knappen "Spara" för att spara digital video på iMac hårddisk som konverterats från Hi8 video.

    tips och varningar


    Var
  • att du har gott om plats på hårddisken för att spara digitala videofil som kommer att göras från Hi8 video.
  • Använd inte en USB-hubb på iMac för att ansluta till video-till-digital-omvandlaren.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man bränner en musik-cd på en Mac





Relaterade artiklar


  • hur du tar bort datafiler
  • Hur man testar RAM-hastighet av en bärbar dator
  • hur man bygger en dator mp3 juke box
  • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
  • hur man byter en back ljus i en Sony Vaio laptop
  • hur du ansluter ett tangentbord till en dator
  • felsökning av en webbkamera på Vista
  • hur man minimerar användningen tryckpapper
  • DVD-R vs DVD + R skiva
  • hur man skall avgöra lämplig storlek på en strömförsörjning för en PC