Dator > göra regelbundna datorhögtalare fungerar på bärbara datorer?

 • göra regelbundna datorhögtalare fungerar på bärbara datorer?


 • Desktop högtalare kan vara utbytbara med bärbara datorer. Emellertid har de flesta bärbara datorer inbyggda högtalare som låter svag i bästa fall endast är lämpligt för hörlurar. Om du är ute efter att förbättra kvaliteten på ljudet för din bärbara dator med skrivbord högtalare för musik, DVD eller videospel, måste du se några krav fungerar korrekt på din bärbara dator först. Då kommer du att kunna enkelt uppgradera till den senaste märke av högtalare för båda datorerna

  Windows

  Om du använder Windows 2000 eller Windows XP på din bärbara dator måste du se till dina inställningar för högtalarna är korrekta. Gå till Kontrollpanelen och öppna Ljud och multimedia Egenskaper eller Ljud och ljudenheter. Klicka på fliken Ljud. Leta efter fliken Avancerat och klicka på Uppspelning alternativet. Ibland, antingen genom att installera programvaran, kan denna inställning få byta till andra alternativ. Om du är osäker på vilket alternativ du ska välja, klickar du på standardskrivbordet högtalare fliken. Detta garanterar att oavsett vilken högkvalitativa högtalare du väljer att installera kommer att fungera korrekt.

  Ljudkort

  Ibland skrivbordshögtalare inte kommer att fungera om ljudkortet inte fungerar i din bärbara dator. Du kan testa om ljudkortet fungerar genom att koppla in ett par hörlurar och spela en av dina favorit CD eller ljudfiler. Utför inte detta test med ett TV-spel, eftersom det inte kan spela det. Om du hör något ljud, behöver du konsultera en dator tech eller tillverkaren för felsökning eller för att hitta den bästa ljudkort att köpa för din laptop. Generellt ljudkort för bärbara datorer inte kan generera tillräckligt med ström för skrivbordet högtalare, vilket är anledningen till inställningarna för din bärbara dator måste fastställas. Idag skrivbordshögtalare är självförsörjande, vilket gör dem tillgängliga för din bärbara dator när rätt inställningar är på plats. Att ha fel inställningar skulle kunna snedvrida ljudet, eller ännu värre, skada ditt skrivbord högtalarna.

  Högtalare

  Logitech Z-2300 THX Certified 2. 1 Speaker Sound System är ett alternativ. Detta ljudsystem kan användas för din stationära eller bärbara, leverera högsta kvalitet för båda. Den har en adapter för att använda med DVD-eller CD-enheter, eller videospel. Denna tredelade högtalarsystem ljudsystem är en THX-certifierad produkt, uppfyller de normer som fastställts av Lucasfilm Ltd för hög kvalitet inom ljud. Ett annat alternativ är Klipsch ProMedia 2,1 THX-certifierad dator högtalare, en tredelad serie som inkluderar ett par på 35-watts satellithögtalare som levererar ett rikt, fylligt ljud. Denna produkt är också THX-certifierade.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:konsument av billiga skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett separat tangentbord till min hp pavilion bärbar dator
 • hur man byter tonerkassett TN-350 i en bror
 • hur man konfigurerar två hårddiskar med IDE
 • filstrukturen på en VCD
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • Hur du kopierar fönster från en hårddisk till en annan hårddisk
 • Hur installerar jag min bluetooth mus?
 • hur man byter bakgrundsbelysningen i en LCD-monitor
 • hur man fixar mitt pinnacle tv-kort
 • hur man spela spel med hjälp av en USB-minne