Dator > hur man köper en bärbar dator med en webbkamera

 • hur man köper en bärbar dator med en webbkamera


 • Att köpa en bärbar dator med en webbkamera presenterar konsumenten med två utmaningar för att du är faktiskt köpa två produkter i en. Man måste tänka på specifikationerna för både den bärbara datorn och webbkameran för att se om paketet passar dina behov. Lyckligtvis hitta bärbara datorer med inbyggda webbkameror är inte knepig det en gång var. Du kan nu hitta dessa maskiner på alla datorer elektronik butik eller online dator säljare. Snart är du webbutsändning videon över hela världen

  Du behöver:.
  Solpanel
  . Laddningsregulatorn.
  Batteri.
  AC-till-DC-omvandlaren.


  1.
  Fönstershoppa antingen online, i den verkliga världen eller båda för att se vad modeller finns där ute. Bekanta dig med de olika bärbara datorer och deras specifikationer. Ha en lista på olika maskiner, sitt pris och specifikationer såsom typ av webbkamera, upplösning, RAM och processorns hastighet.
  2.
  Eliminera datorer som inte passar dina behov. För även de mest grundläggande webbkameran använder du behöver, åtminstone, en processor som körs vid 1 gigahertz, har 1 gigabyte RAM-minne, en webbkamera upplösning på 640x480 och en modern operativsystem. Cross några datorer från din lista som inte uppfyller dessa miniminivåer. högre nummer på någon av dessa mätningar är bra.
  3.
  överväga dina behov. Varken webbkameror eller datorer är one-size-fits-all-enheter. Din personliga behov styr vilka specifikationer du behöver i varje. Gör en förteckning över de uppgifter som du kommer att använda oftast använda datorn och en annan lista för hur du tänker använda webbkameran. Till exempel, om du bara tänker använda din webbkamera för videochatt, är högupplöst inte nödvändigt eftersom många webbplatser begränsa bandbredd och upplösning automatiskt. Men om du planerar att ladda upp till videodelning tjänster eller värd för din egen video podcasts, kan du få en bärbar dator med en webbkamera som har en högre upplösning. Cross några datorer från din lista som inte uppfyller dina behov.
  4.
  Titta på priserna på bärbara datorer kvar på din lista och bestämma som ger dig mest valuta för pengarna. Även om din slutliga beslut kommer att baseras på budget, kom ihåg att dyrare inte nödvändigtvis betyder bättre. Ta hänsyn inte bara specifikationer, men även saker som kundservice, företagets rykte och garanti.
  5.
  Hitta en ansedd butik eller online-återförsäljare som bär den modell du har valt och göra ditt köp.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man hittar min skrivarens maskinvara adress

Relaterade artiklar


 • hur man fixar tangentbordet och funktioner på en HP-dator
 • hur man väljer en dataprojektor
 • hur man byter en hp laptop antenn
 • hur man byter batterier i fjärrkontrollen Logitech tangentbord
 • hur man ansluter en bildskärm till SLI grafikkort
 • hur du ansluter en S-video till en Toshiba laptop
 • tangentbordslayout problem
 • dålig laptop grafikkort symtom
 • Hur berätta om din processor har TLB buggen
 • om att köpa moderkort combos