Dator > hur man bränner en dvd snabbare

 • hur man bränner en dvd snabbare


 • Göra dina egna DVD kan hjälpa dig inte bara bevara din personliga minnen (videor och foton), men kan vara den avgörande faktorn i att göra en företagspresentation som kommer att överglänsa konkurrensen. I båda fallen, om du behöver göra mer än en DVD, så kan du snabbt frustrerad av den tid det tar att bränna en. Lyckligtvis nästan alla (men en del i ett steg program) kan du justera inställningarna så att du kan bränna en DVD snabbare

  Du behöver:.
  DVD-brännare
  . DVD-bränning.


  1.
  Start DVD bränning programmet och skapa DVD du vill se. Följ anvisningarna som följer med program som den process kommer att variera från program till program. I allmänhet ingår det att välja ett tema, lastning i de filer du vill vara på DVD och inställning menyer och kapitel. När du är klar sparar projektet.
  2.
  Välj det alternativ som börjar bränningen. Detta kan vara en meny alternativ under "File", eller du kan ha en "Burn"-knappen. Återigen, kolla ditt program manual för att hitta platsen.
  3.
  Markera det alternativ som tillåter dig att bränna en DVD image-fil. Oftast detta alternativ visas i menyn val för vilken typ av DVD för att bränna. Du väljer det här innebär att programmet inte kommer att bränna en DVD, utan gör en datafil av projektet. Att göra detta kommer att påskynda bränningen eftersom programmet inte behöver återskapa datafil för DVD varje gång.
  4.
  Avsluta projektet. Öppna ett "befintligt projekt" (detta val kan komma att erbjudas under "File" på menyraden eller som en knapp om att öppna skärmen på ditt program). Välj DVD bild arkivera du nyss skapade.
  5.
  Välj brinna alternativet. Titta efter ett alternativ som listar "Burn Speed. " Det kan bara vara listad som "Speed". Du kan behöva välja "Avancerade Inställningar" eller "Inställningar" för att få till detta alternativ val. Olika program har det på olika platser.
  6.
  Välj snabbaste inspelningshastighet erbjuds av ditt program. Ju högre siffra framför "x" indikerar en högre inspelningshastighet. Till exempel är 32x snabbare än 4x. På "x" lyder "Times" så hastigheten är "32 gånger" den normala förbränningshastighet. Gör ditt val.
  7.
  Ange det totala antalet exemplar av DVD som du vill bränna i rätt ruta. För flera kopior, kommer ditt program bränna DVD-skivor snabbare om det redan beredd att göra flera kopior.

  Tips och varningar


 • Planera hur din DVD kommer att se ut när den är ur spelaren. Det kan vara så enkelt som att se att det är tydligt märkt med en märkpenna och så komplicerat som att utforma en professionell etikett (med hjälp av någon av de många program Label Maker tillgängliga, såsom Avery eller Memorex). Hälften av din presentation sker innan DVD ens spelas, se till att din är upp till uppgiften.
 • Ju snabbare du ställa in bränningshastigheten, desto mindre kvalitet du kommer att få i brinna. Se till att kvaliteten försämras inte kommer att fråga när du använder DVD. En DVD avsedd för hem-tittande kan ha en lägre kvalitet än en avsedd för en professionell presentation.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man byter en klaviaturlocket på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • felsökning av en hemmabyggd dator som underlåter att driva upp
 • hur man stoppar utskriftshanteraren xp skriva ut via ett skript
 • hur man demonterar en BenQ LCD-bildskärmen
 • CAT5e nätverkskabel krav
 • hur man installerar en hårddisk på en stationär dator
 • hur man delar ett kontor med två kopiatorer
 • instruktioner för att fylla en bläckpatron
 • hur man fixar en trasig Dell Latitude D610
 • flash-enhet instruktioner för barn
 • hur man gör en bild av en anteckningsbok hårddisk