Dator > instruktioner för att fylla en bläckpatron

 • instruktioner för att fylla en bläckpatron


 • Den exakta anvisningar för återfyllnad din patron skrivarbläck inte bara varierar per kassett varumärke, men också per kassett typ. Speciellt med trefärgade patroner måste färgbläck placeras i motsvarande hål på patronen som varierar per patron. Åtkomst hålen byta den färg är också annorlunda per patron. Vissa hål är dolda bakom en etikett, andra hål skall öppnas med en tumme borr

  Du behöver:
  bläckpatron Refill Kit (som inkluderar kompatibel bläck (s), spruta (s), och eventuellt en tumme borr ).
  Pappershanddukar.


  1.
  Fast ett par pappershanddukar.
  2.
  Fyll sprutan med bläck. Mängden bläck varierar per kassett typ. Vissa kassetter kräver 5 ml. av bläck, andra kräver 13 ml. av bläck. Detta belopp varierar per kassett, har varumärket inget att göra med mängden bläck per patron. Det är viktigt att använda rätt mängd bläck. Anvisningar om hur mycket bläck att lägga på din patron kan komma med skrivaren bläckpatron Refill Kit. Se till att inte använda samma spruta för att fylla mer än en färg. Varje färg bör ha en egen spruta.
  3.
  Hitta hålet (ar) på din patron. Vissa hål kan vara dolda under tillverkarens etikett, som på HP-patroner. Du måste dra etiketten av. På vissa patroner hålet som inte är täckt, men kommer att öppnas med tummen borr som på vissa Dell patroner. Tummen borra bör komma med din Refill Kit om det behövs. Om du använder tummen borra, måste du vrida instrumentet tills den öppnar hålet på patronen.
  4.
  Deposit färgen i sprutan i rätt hål. Vid byte svart bläck, spelar det ingen roll vilket hål bläcket placeras i om det finns mer än en. Men om ersättande av en trefärgspatroner, måste du hitta rätt hål för varje färg. Många trefärgade patroner kommer att ha upp till fem eller sex hål, men endast tre kommer att användas. Den exakta placeringen av varje färg, inte bara varierar per märke men per skrivarpatron. Följ anvisningarna som följde med Refill Kit ta reda på exakt var att deponera varje färg, eller göra en del efterforskningar på nätet.
  5.
  Byt ut etiketten om på din skrivare patron om du kan. Om du inte kan skrivaren patronen kommer fortfarande kunna manövreras.
  6.
  Plats ovanför en pappershandduk för att fånga några droppar i minst en halvtimme om du borra ett hål i patronen .
  7.
  Byt bläckpatronen i skrivaren, men undvik att använda minst åtta timmar så att färgen kan tränga in i svampen i patronen.


Previous:nothing Next:refill instruktioner för HP-patroner 21 & 22

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en Dell leverera datorkraft
 • hur man fyller en OKI tonerkassett
 • hur man gör i Windows XP tema visas igen
 • hur man använder en Xbox Live Vision-kamera med programvara för Windows
 • hur du uppgraderar den interna trådlösa kortet i en Toshiba Satellite A105
 • hur du lägger till ytterligare RAM-minne till en Dell Inspiron 9300
 • hur man skriver bättre
 • vad är ett Express Card på en dator?
 • hur man byter ett moderkort utan att installera om windows xp
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan en skiva?