Dator > hur man installerar Logitech QuickCam Messenger

 • hur man installerar Logitech QuickCam Messenger


 • Installera Logitech QuickCam Messenger är lika enkelt som poppar i CD och kört den automatiska installationen för att installera drivrutinerna. Löper dock Logitech QuickCam Messenger bra i Windows XP, men Windows Vista ger inte stöd för programmet. Det finns QuickCam programvara finns att ladda ner som påstår sig stödja Vista, men det fungerar bara för Logitech QuickCam budbärare med USB /PID 08DA eller P /N numret 861225. Det finns ett sätt att göra alla de andra Logitech QuickCam Messengers köras i Vista, men det kräver några komplicerade steg och ytterligare ett utdrag program.

  Du behöver:
  QuickCam 8
  . 4.
  8 drivrutin för WinXP.
  WinRAR.

  Använda en XP-drivrutin på ett Vista Machine


  1.
  Ladda ner och installera en anläggning för utvinning program (se Resurser).

  2.
  Gå till Logitechs webbplats (se Resurser) och ladda ner QuickCam 8. 4. 8 med drivrutinen för Windows XP. Se till att spara den i ett lätt att navigera till platsen.
  3.
  Högerklicka på installationsprogrammet "qc848enu. exe" ner från Logitechs webbplats och välj "Extrahera till qc848enu \ . "Detta kommer att ta innehållet i körbara och lägg dem i en mapp. Om alternativet inte dyka upp i högerklicksmenyn, öppna utvinning program, navigera till" qc848enu. exe "-filen och extrahera innehållet i filen med programmet. Tanken bakom detta är att ta filerna körbara skulle installera om XP, så att de kan installeras i Vista utan den körbara protestera.
  4.
  Plug Logitech QuickCam Messenger till en USB-port. En ikon ska visas som anger att föraren försöker installera. Det kommer inte att installera och en "Lägg Hardware Wizard" kommer att poppa upp. Klicka igenom guiden och välja det alternativ som gör att föraren kan hittas manuellt. Bläddra till "qc848enu" mappen och välj "Drivers" mappen. Fortsätt genom guiden för att installera XP-drivrutinen i Windows Vista.
  5.
  Gå till Logitech hemsida och ladda ner den nyaste versionen av Vista-kompatibla QuickCam programvara. Kör programmet för att installera den som vanligt. Oroa dig inte om i slutet av installationen är det nödvändigt att hoppa över upptäckten av webbkameran. Webbkameran bör fortfarande köra normalt utan att sista steget i installationsprocessen

  Vista Service Pack 1 Ytterligare Fix


  1
  Hitta filen:. . "\ Windows \ system32 \ drivers \ USBAUDIO. SYS. " Högerklicka på filen, välj "Egenskaper" navigera till fliken "Säkerhet" och klicka på knappen "Avancerat" längst ner. Klicka på "Ägare" fliken i "Avancerade säkerhetsinställningar. " Klicka på knappen "Redigera", skriv i administratörslösenordet och klicka på "Fortsätt. " En ruta kommer upp för "Advanced Security Settings. "Ändra ägare i den till användarkontot som används för detta hur till artikeln.
  2.
  Klicka flera" OK "för att navigera tillbaka till" Egenskaper "fönstret och" Säkerhet "-fliken. Ge användarkonto full tillåtelse till fil genom att klicka på namnet på kontot, välja" Redigera "och välja" Full Control "alternativet.
  3.
  Pop Vista DVD i DVD-enheten. Starta systemet i Vista System Recovery Console (se Resurser för instruktioner). Öppna upp en kommandoprompt. Skriv in: "ren c: \ Windows \ System32 \ Drivers \ USBAUDIO. sys USBAUDIO. sys. original" (utan citattecken). Hit "Enter". Skriv in:
  copy c: \ Windows \ System32 \ DriverStore \ FileRepository \ wdma_usb. inf_9ce240de \ USBAUDIO. sys
  C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ /y Hit
  "Enter" igen .
  4.
  Starta om datorn och QuickCam kameran ska fungera korrekt.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur du får tillgång online på en Dell Axim X50

Relaterade artiklar


 • hur du skannar termopapper
 • hur man använder ett minne testare
 • Hur kan jag fax med en HP flatbäddsskanner?
 • hur man installerar Dell Studio 17 bluetooth
 • hur man kopierar en hårddisk från en maskin till en annan
 • hur man bränner en cd-avbildning till en USB-
 • hur man byter en saknad port USB-skrivare
 • Skillnaden mellan en dual core & Quad Core
 • vad är en Celeron-processor?
 • hur man rengör en tonerkassett för HP LaserJet 5p