hur till återvinna köra information
Dator > hur till återvinna köra information

 • hur till återvinna köra information


 • När du är på första hårddisken slutar fungera, inte panik. Om NASA kan återskapa data från hårddisken som föll till marken efter Columbia katastrofen, är chansen att du kommer att bli okej. Även om det finns information återvinning tjänster känd för rädda data från de mest illa skadade enheter, de kan vara dyrt och tidskrävande. Innan vi går till någon av dessa tjänster finns det två åtgärder till låg kostnad kan du ta på egen hand för att få dina data

  Du behöver:.
  USB universal adapter.
  Andra datorn.
  Stjärnskruvmejsel.
  Data Recovery-programvara (om USB-adaptern metod misslyckas med att återställa dina data).

  Använda en USB Universal Drive Adapter


  1.
  Ta bort hårddisken enheten. För att göra detta, koppla datorn (om du använder en bärbar dator, se din instruktionsbok för den plats på din hårddisk och ta ut batteriet innan du fortsätter). Rör vid ett jordat metallföremål att undvika att överföra en avgift på komponenterna i datorn. Datorer har normalt en löstagbar sidopanel. Ta bort panelen skruvar och lyft bort den. Lossa kablarna ansluta hårddisken till andra komponenter i datorn. Skruva loss enheten från dess plats och lyft ut det.
  2.
  Anslut adapter till din hårddisk. Universal USB-adaptrar levereras med olika kontakter för att göra dem kompatibla med olika typer av enheter. Undersök porten på enheten och välj lämplig kontakt på adaptern.
  3.
  Anslut adaptern till en strömkälla.
  4.
  Anslut USB-änden av adaptern till en annan dator.
  5.
  Kontrollera om din disk dyker upp på den andra datorn. Om den gör det kan det vara att enheten är bra, men operativsystemet bör installeras om. Om så är fallet, säkerhetskopiera dina data, ansluter du enheten tillbaka till sin ursprungliga datorn och installera om operativsystemet.

  Data Recovery Software


  1.
  Om datorn inte känna igen enheten i stegen ovan kan du använda programvara för att försöka återställa dina data. Dessa program löper någonstans mellan $ 60 till strax över $ 100. Innan du installerar programvaran, anslut din hårddisk som den var innan du tog bort det.
  2.
  Placera disken återvinning programvara i CD-ROM-enheten, starta från CD-ROM-enhet och köra programmet.
  3.
  Om det ger dig en möjlighet att "fixa boot" eller något liknande resonemang, väljer detta alternativ. Om det lyckas kan detta lösa problemet.
  4.
  Om problemet kvarstår, leta efter ett alternativ för att effekten av "återställa funktionaliteten. "Det här kommer att försöka reparera skadade filer operativsystemet.
  5.
  Om hårddisken fortfarande inte fungerar, leta efter en möjlighet som säger något i stil med" visa och kopiera filer. "Det här kommer att visa dig filer och mappar programvaran kan känna igen på enheten. Välj en destination på datorn och överföra filer från enheten till denna destination. Se här destinationen har tillräckligt med utrymme för att lagra filer. Var uppmärksam att filerna kommer att organiseras annorlunda än du kommer ihåg och de får inte ha de namn du ursprungligen gav dem.

  tips och varningar


 • Om ovanstående åtgärder inte lyckas, ta din disk för att en återhämtning tjänst.
 • Försök inte att öppna din hårddisk.

Previous:nothing Next:hur man exporterar till en externa DVD-brännare på en Macintosh G3

Relaterade artiklar


 • hur man byter LCD på en thinkpad Z60m
 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu
 • hur du kontrollerar en dators spelsystem
 • hur man tar laserdiod av en DVD-brännare
 • Hur konvertera wpd till Word för Mac
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara
 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur du tar bort skrivskyddet på mitt microSD-kort
 • Hur man laddar ner en drivrutin för min skrivare
 • hur man fyller deskjet bläckpatroner