Dator > ett alternativt sätt att ladda ett batteri för bärbar dator

 • ett alternativt sätt att ladda ett batteri för bärbar dator


 • Få enheter kan rival värdet och mångsidighet i en fungerande bärbar dator. Tyvärr, eftersom dessa produkter är utsatta för slitage, kan de bli mindre effektiva och börja fungera. En av de vanligaste och mest besvärande problem som kan uppstå är en trasig AC-adapter eller laddning port. När du stöter på detta problem, kan det vara en enorm jobbigt att hålla din bärbara dator på rätt sätt drivs, vilket kan leda till förlust av data och allmän frustration. Tack och lov, har du några alternativ för alternativ till din vanliga nätadaptern som snabbt kan få din bärbara dator igång igen.

  Laddning Docks

  Laptop laddning bryggor kommer i en rad olika stilar och format. Dessa dockor fungerar som en extern laddningsstation och kan användas för att kringgå en felaktig laddning port. Vissa dockor har extra funktioner såsom extra USB-hubbar eller externa portar skärm, medan andra dockor är helt enkelt för laddning av batteriet utanför den bärbara datorn det är förenat med. Laptop dockor kan vara särskilt tilltalande för deras förmåga att inte bara tillbaka din befintliga bärbara dator till fungerande skick, utan att också lägga till nya funktioner till din maskin. Om du har problem med att fatta beslut om en bärbar dator docka, eller är nyfiken på de olika alternativ som finns, konsultera den bärbara docka länken i Resurser i den här artikeln.

  Solar Power

  Ett annat intressant sätt att driva dina laptop är genom användning av sol-laddare, dessa enheter kan vara allt från små bärbara utfällbara USB-enheter till konstfullt utformad påsar och väskor som har solpaneler och ett utlopp. Solar laddning kan erbjuda dig en oöverträffad nivå av frihet och bärbarhet med din bärbara dator som du aldrig behöver oroa dig för att hitta ett eluttag för att ladda din maskin. Solar laddning ett bra sätt att förlänga livslängden på din laptop med en jord vänlig lösning, men du vill vara säker på att du hittar en sol laddning enhet som klarar av att mata tillräckligt med energi för att hålla din maskin drivs.

  reparation eller byte

  Om de andra alternativen verkar vara för mycket av en investering, eller inte passar dina behov på lämpligt sätt, kan du alltid välja för reparation eller utbyte. Om du bara arbetar med en trasig sladd eller batteri kan du kontrollera på tillverkarens webbplats för utbyte alternativ. Marknadsplatser på Internet såsom eBay och Amazon är också ett bra ställe att leta efter erbjudanden på reservbatterier och sladdar. Om du tror att skada din bärbara laddning port är att skylla på, kan du behöva skicka maskinen för reparation returnera den till funktionalitet. Kontrollera din bruksanvisning eller garanti för mer information om tillverkare reparation.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man skriver ut till en Windows delad skrivare i OS X Tiger

Relaterade artiklar


 • felsökning av en HP Pavilion som har slutat fungera
 • hur du tar bort höljet för en Acer 4420 laptop
 • Hur man laddar ner till en SanDisk
 • refill instruktioner för en Tennessee 350 tonerkassett
 • hur man startar en HP omni 6000 laptop
 • luftfuktighet krav i datacenter
 • hur du återvinner datorer och bildskärmar
 • hur till återvinna min Seagate extern HD
 • hur man installerar ljuddrivrutiner i XP
 • hur man gör en utskrivbar logg av program på en flash-enhet