Dator > det bästa sättet att fylla en Canon 40 bläckpatron

 • det bästa sättet att fylla en Canon 40 bläckpatron


 • Canon foto och allt-i-ett skrivare använder en disponibel svart bläckpatron, 40 Canon, som innehåller en sensor som informerar skrivaren när bläcket är slut eller är tom. Du kan fylla på Canon 40 bläckpatron. Återfyllnad processen håller inte bara skrivaren från att vara slut på bläck under ett stort jobb, men processen också sparar pengar. Det bästa sättet att fylla på en Canon 40 bläckpatron är med en bläckpatron refill kit

  Supplies

  Köp en bläckpatron refill kit. konstruerad för din Canon 40 bläckpatron. Kitet ska innehålla en spruta med en 1,5 tum nål och en behållare med svart bläck. Förutom att köpa en bläck kit patronpåfyllning, behöver du även en borr med en liten borr, en tidning, en rulle hushållspapper, en rulle tejp, ett förkläde och ett par latexhandskar.

  Inställning upp en Refill Station

  Plats 5-6 ark av tidningen på en plan yta --- arbetsbänk, bänkskivan, skrivbord eller annan yta. Ordna alla dina leveranser så har du tillgång till allt snabbt. Använd latexhandskar och ett förkläde att hålla någon bläck från att komma åt dina händer och kläder.

  Fylla Canon 40 bläckpatron

  Ta bort Canons 40 bläckpatronen från skrivaren och dra långsamt etiketten från toppen av kassett. Torka av toppen på patronen med papper handduk för att avlägsna eventuella limrester. Sätt patronen på den plana ytan. Använd en borr som innehåller en liten borr för att öppna ventilationshål på toppen av patronen. Borra sakta in i hålet. Torka av toppen av patronen när du är klar borrning. Fäst nålen på sprutan och ladda sprutan med 20CC av svart bläck. Stick in nålen i det öppna lufthålet hela vägen till botten av patronen. Injicera långsamt bläck i patronen. Det viktigaste är att sakta injicera bläcket --- injicera bläcket alltför snabbt kommer att orsaka luftbubblor bildas i ampullen. Sluta injicera bläck när bläcket börjar komma ut ur lufthålet.

  Använda påfyllda bläckpatroner

  Rengör toppen av patronen med en pappershandduk. Lämna ventilationshål öppna. Installera om Canon 40 bläckpatronen i skrivaren. Låt patronen i skrivaren i åtta timmar så att bläcket kan mätta svampen insidan av patronen. Slå på skrivaren efter den tilldelade tiden. Återställ bläckpatron s och skrivare givare genom att trycka på "Stop /Reset" ("Återuppta /Avbryt"-knappen på vissa Canon modeller) på framsidan av skrivaren i fem sekunder innan du släpper den. På datorn öppnar Canon programmet skrivaren kontroll och köra två reningscykler innan du skriver ut en testsida. Skrivaren kontrollprogram i "Canon" mapp i "Alla program"-menyn.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur du ställer in automatisk funktion svar fax på HP J4580

Relaterade artiklar


 • mac vs PC-plattformen
 • hur man startar upp en mac emulator utan diskettenhet
 • hur man öppnar en Dell LCD monitor
 • Hur konvertera VHS till DVD utan en videobandspelare
 • hur man kan öka processorn mätt heltal hastighet
 • hur man använder ett SD-minneskort i en HP 6323
 • hur man kan kontrollera om ett AirPort-kort
 • hur man ansluter en Xbox 1 till en datorskärm
 • hur man kan se om du köper en original HP bläckstråle skrivare patron
 • information om externa modem