Dator > hur man får bärbara försäkring

 • hur man får bärbara försäkring


 • Laptop försäkringar och andra typer av dator försäkringar, ger skydd i händelse av skada eller stöld. Computer försäkring är vettigt för att resa ofta. Utan dator försäkring eller en anständig garanti, kan kostnaden för reparationer bli dyrt. Laptop försäkring ger täckning för skador, hårdvara skydd, stöld, översvämningar och bränder. Även om det kan vara dyrt, det finns också dator försäkringar som kommer att ge täckning för programvara. Laptop försäkring är vanligare i Storbritannien även om det kan köpas nästan var som helst. Innan du köper laptop försäkring, eller egentligen någon typ av dator försäkring, finns det några viktiga saker att ta hänsyn considersation. Dator försäkring får eller inte får vara ett klokt val för dig
  en
  Jämför laptop försäkring samt tillgängliga täckning som varje plan erbjuder. Computer försäkringsskydd varierar men det är viktigt att se till att du har skador. Vissa dator försäkringar kan du ange att du bara vill ha en viss typ av covereage så att du inte behöver betala för något som du egentligen inte behöver. Om du ofta ta med datorn på vägen för affärer eller semester, då det finns dator försäkringar som har internationell täckning också. Det är mycket viktigt att se till att den bärbara datorn täcker skador internationellt om du reser ut ur landet. Jämför dator försäkring och prata med en agent som kan svara på alla dina frågor.
  2.
  Jämför laptop försäkringen kostnader för täckta beloppet och faktor i summan av din självrisk. Laptop försäkring ersätter inte ditt nuvarande garantin så att den inte kommer att täcka normalt slitage. Dator försäkring brukar inte skyddar mot virus eller mjukvara, även om det finns några bärbara försäkringar som gör men det kan bli dyrt. Ett realistiskt exempel för laptop försäkring är att om en bärbar dator kostar $ 75 per år, med en självrisk på cirka femtio dollar, bör den bärbara datorn försäkringsskyddet vara ungefär tre tusen dollar. Computer försäkring har stränga guidlelines som till det belopp som kommer att täckas, men i fråga om stöld, en ordinär laptop-dator försäkring kommer att täcka utbyte kostnaderna för det aktuella värdet på den bärbara datorn. Om du har en äldre bärbar dator kan det ha lägre täckning ersättning. Det är viktigt att tala med en agent och ställa en massa frågor.
  3.
  Se till att du helt förstår täckning under din bärbara dator försäkring. Det kan i slutändan kostar en massa pengar om något händer och er politik kommer inte att ge täckning. För laptop försäkring, kommer försäkringsbolaget att betala för en förlust som är oavsiktligt så om din bärbara dator var i din låsta bil och någon bröt in och stal den, skulle du få täckning, men om dörrarna var kvar unlcoked, ja då skulle du inte få täckning. Skrivare och scanners kan eller inte kan behandlas under datorn de försäkrade så du bör ta reda på om det är ett bekymmer.
  4.
  Tänk på din avdragsgilla belopp och besluta om laptop försäkring även passar ditt dator. Om du har en billig och billig laptop så är det inte meningsfullt att betala en hög självrisk eftersom det uppenbarligen skulle knappt täckas alls efter den avdragsgilla betalas. Självrisken måste betalas innan den bärbara datorn försäkring skulle betala någonting. Och ännu viktigare, om din dator är inte värt mycket så är det förmodligen inte ens värt att skaffa dator försäkring alls. Om det var av misstag skadade eller stulna, skulle det kosta mindre att ersätta det än att betala kostnaden för bärbara försäkringspremier.

  Tips och varningar


 • Välj dator försäkring klokt-hitta ett bra företag
 • Ta reda på reparationer och där företaget sköter reparationer
 • Läs den minsta försäkringstiden för den bärbara datorn försäkring you're överväger
 • Var beredd att ge lagra kvitton som bevis i händelse av att du behöver lämna in en bärbar dator försäkringsskada

Previous:nothing Next:hur man rengör en hårddisk utan fönster

Relaterade artiklar


 • Hur får jag makt att min bärbara dator USB-anslutning?
 • hur man installerar Creative WebCam Instant
 • hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön
 • hur du återvinner datorer och bildskärmar
 • hur man fyller hk-02 patroner
 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur man byter en bläckpatron för Canon skrivare ip1500
 • hur du köper rätt dator
 • Felsökning av en HP Business Inkjet 1000
 • hur man kopierar en video-CD med en hp laptop CD-brännare