Dator > hur du tar en transport laptop isär

 • hur du tar en transport laptop isär


 • MPC Transporter är en PC laptop som levereras med standard funktioner såsom tillgång till Internet och olika programvaror. Det är ett slitstarkt dator, men med tiden, normalt slitage kan orsaka skador på inre delar som kan leda till komplett system misslyckande om inte behandlas skyndsamt. Om du vill fixa eller ersätta alla interna komponenter kan du ta isär den bärbara datorn själv. Processen är ganska enkel

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel


  1
  Sätt din MPC transport laptop och ta bort nätadaptern om det. . ansluten. Stäng din bärbara dator, vänd på den och ta bort batteriet från dess viken vid sidan av datorn genom att skjuta batterispärren ner och dra ut batteriet.
  2.
  Leta reda på tre kvadratiska fack på undersidan av datorn. Dessa är de hårddiskfacket, minnesplatsen och trådlösa fack, och de kommer att märkas. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna på topparna av facket täcker, lyft sedan upp varje lucka.
  3.
  Dra fliken på slutet av tjocka, rektangulära hårddisk för att försiktigt dra ut den ur sitt fack. Tryck sedan ned spärrarna på sidorna av den tunna rektangulära minnesmodulen att lossa det från sitt fack. Slutligen, lokalisera tunna Wi-Fi-kort i det trådlösa facket och dra ut två tunna antenn kablar som är anslutna i vardera änden av den. Tryck försiktigt ned spärrarna som håller kortet på plats och skjut in kortet ur datorn.
  4.
  Förvandla din bärbara dator med rätt sida upp och öppna den så att skärmen är vänd mot dig . Lyft den tunna rektangulära bezel (plastram) överst på tangentbordet upp genom att sticka in spetsen på skruvmejseln in i sömmen i kanten på den bärbara datorn där bezel ansluter.
  5.

  bort ramen och ställ den åt sidan. De två skruvarna som håller tangentbordet till datorn kommer nu att synas. Ta bort dessa skruvar.
  6.
  Lyft tangentbordet upp och placera den nedåt över datorns framsida. Koppla den enda tjocka kontakten band från baksidan av tangentbordet. Lägg tangentbordet åt sidan. Metallen moderkort täcka kommer nu att synas i mitten av datorn.
  7.
  Ta bort alla skruvarna på täckplåten. Koppla högtalarkabeln i hörnet av locket och lyft upp täckplåten från datorn. Moderkortet kommer nu att utsättas för.
  8.
  Ta bort alla skruvar från sidorna av moderkortet som fäster den ordentligt på undersidan av datorn. Lyft styrelsen borta från datorn för att ta bort den. Din MPC Transport laptop är nu demonteras.


Previous:nothing Next:hur man ansluter ett wifi-antenn

Relaterade artiklar


 • felsökning av en frusen pekplatta för Verizon Wireless
 • Hur man laddar ner en skrivardrivrutin för en HP Deskjet 930C
 • Hur fyller jag en HP 3310 bläckpatron?
 • Hur vet jag vilket jack är ingång för ljud på min dator?
 • sata vs ide fördelar & disvantages
 • hur man skriver bättre
 • hur man byter en LaserJet 1022 fixeringsenhet
 • hur man avbryta en utskrift på en HP LaserJet 4 Plus
 • hur man kan kontrollera buss mot RAM
 • Hur man köper den bästa skrivaren