Dator > hur du tar bort botten på gateway mx6214

 • hur du tar bort botten på gateway mx6214


 • Även bärbara datorer är inte alls lika lätt att ta isär som en standard stationär dator är det möjligt att ta bort och ersätta individuella bärbara komponenter. Om du behöver ta bort den nedre halvan av din Gateway Mx6214 bärbara datorn från den övre halvan, måste du först ta isär en rad delar. Varje del är kopplad direkt till moderkortet och måste avlägsnas i rätt ordning, vilket kan göra tidskrävande process tid

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Gateway Mx6214 anteckningsbok. Stäng bildskärmen och koppla loss alla anslutna kablar. Vänd Mx6214 slut.
  2.
  Tryck ner den svarta knappen batterispärren längst upp till höger på den bärbara datorn. Skjut batteriet uppåt och dra ut den ur Mx6214. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort enda tangentbord låsskruven placerade under batterifacket.
  3.
  Bort de sex skruvarna i mitten av målet att hålla minnet viken locket på plats. Lyfta hela luckan på Mx6214 och sedan ta bort skruven i botten av viken som håller DVD-enheten på plats.
  4.
  Dra DVD-enheten ur Gateway anteckningsbok. Leta upp tunna, gröna minnesmodul längst till vänster slutet av exponerade viken. Skjut undan de båda klämmorna på toppen och botten av modulen och skjut sedan modulen ur Mx6214.
  5.
  Ta bort skruven i mitten-vänster ände av väskan som håller det trådlösa kortet täcker. Lyft av locket och dra sedan de båda antennkablarna högst upp på torget trådlösa kortet. Skjuta undan klippen och ta bort kortet.
  6.
  Bort de två skruvarna längst ner till vänster i målet att hålla hårddiskfacket täcka. Dra av locket och skjut sedan hårddisken och dess metall ansluta konsolen ur Mx6214.
  7.
  Vrid Mx6214 fall runt så att du kan se skärmen gångjärnet. Tryck kanten av en platt skruvmejsel under de små, svarta gångjärn på höger sida. Pop up gångjärnsskyddet och sedan upprepa proceduren med locket på vänster sida.
  8.
  Vänd på Gateway anteckningsbok över och öppna skärmen. Tryck kanten av platt skruvmejsel under den högra änden av svart plast som sitter ovanför tangentbordet. Pop locket av och sedan ställa in tangentbordet på handledsstödet.
  9.
  Leta upp kabeln som går från tangentbordet till svart tangentbord kontakten på Mx6214 moderkort. Skjuta undan klippen på sidan av kontakten och koppla ur kabeln. Ta bort tangentbordet.
  10.
  Dra bort skruven täcker i kanterna på LCD-skärmen. Avlägsna skruvarna och dra sedan av plastskyddet från Mx6214 skärm. Ta bort skruvarna på sidan av skärmen.
  11.
  Dra skärmen framåt och koppla ur kabeln på baksidan. Koppla den andra änden av kabeln ansluten till övre änden av moderkortet. Dra av skärmen och ställ den åt sidan.
  12.
  Ta bort skruven på toppen av handledsstödet och lyft sedan hela enheten handledsstödet från Mx6214. Ta bort skruvarna på den övre delen av moderkortet och lyft moderkortet ur Gateway anteckningsbok för att nå nedre delen av fallet.

  tips och varningar


 • Om du behöver ersätta enskilda komponenter inuti din Gateway Mx6214 du kan hitta kompatibla delar genom återförsäljare online som är specialiserade på datorutrustning.
 • någon av delarna i din Gateway Mx6214 anteckningsbok från minnesmoduler på moderkortet, kan vara förstörda om de utsätts för något belopp av statisk elektricitet. Innan öppnandet bärbara datorn bör du jorda dig genom att röra vid ett metallföremål som är i kontakt med golvet.

Previous:nothing Next:hur man rengör huvudet på en hårddisk

Relaterade artiklar


 • Hur skapar jag LightScribe-skivor?
 • hur du vill justera HP Deskjet 3650 skrivare
 • hur du tar bort fläkten från en Presario V6700 laptop
 • hur du fyller OEM drivrutiner från ett USB-minne
 • Hur identifiera en ljud-drivrutin
 • hur man torkar ett tangentbord
 • hur man kan jämföra laptop grafikprocessorer
 • hur du tar bort en DVD-ROM-enhet på en Dell Inspiron 5150
 • hur man byter CMOS-batteriet på en Dell Latitude CPX laptop
 • hur man bränner iso-talet till en flash-enhet