Dator > fördelarna med att använda ett epos pekskärm

  • fördelarna med att använda ett epos pekskärm


  • Du behöver:
    arabiska nyckeln topp etiketter

    Poängen med försäljning, eller POS, är den plats där kassan eller en transaktion behandlas. . Det avser både mjukvara och hårdvara som används för att hantera försäljningsprocessen. En elektronisk försäljningsstället, eller EPOS, är en utrustning som utför alla butiken kassa uppgifter. Den verifierar kredit-och bankkort, tillåter säkra transaktioner, skriver ut försäljningsrapporter, förvaltar aktier och utför många andra tjänster på annat sätt som de anställda. En EPOS touchscreen är en bildskärm som upptäcker platsen för en touch inom en definierad display-området. EPOS pekskärmar används på hotell, utbildningsmöjligheter, restauranger och kaféer, nattklubbar, pubar, barer och detaljhandeln.

    Produktivitet

    En EPOS pekskärm automatiserar många manuella processer. Ett EPOS systemet används för bearbetning i hotell och restauranger. Kök displaysystem och kök skrivare för att förbättra kök produktivitet och leverans av tjänster. Dessa produkter används också för att hantera ändringar av menyer, konsumentpriser och produkter.

    Lager

    Ett EPOS-systemet används också för att minska fusk och inventering krympning --- termen användas om oredovisad eller saknas inventarier . Varje godkänd EPOS operatör, eller anställd, tilldelas en EPOS-detekterbara ID-knappen. POS-skärmen registrerar och underhåller alla användare verksamhet, så att chefer att kontrollera inventering. Ett EPOS pekskärm system kan ge bättre cash management. Systemet kan omedelbart rapportera sammanlagda utgifter under en dag, antalet sålda artiklar och slutet av dagen finansiella ställning. En EPOS pekskärm minimerar lager varianserna med veckovis, varannan vecka eller månad inventeringar. Systemet varnar också när lager sjunker under en minimal nivå och identifierar långsam omgående tillgänglig genom att använda historiska data för att prognostisera framtida trender.

    Noggrannhet

    ett epos pekskärm system används för att ge snabbare och mer exakt transaktioner. De flesta EPOS pekskärm system har helt anpassningsbara grafiska användargränssnitt som kan förenkla verksamheten, minimera personalutbildning och förbättra noggrannheten. De är utrustade med olika storlek pekskärmar, och klarar av att utföra och underhålla tusentals data verksamhet.


Previous:nothing Next:felsökning av en mus i Windows 2000 Professional





Relaterade artiklar


  • hur till göra min skrivare tillgänglig för alla datorer på mitt trådlösa nätverk
  • hur man installerar IDE & SATA-kablar
  • typer av bärbara batterier
  • hur man använder en CASIO EZ-etikettskrivare
  • hur man hittar ut bläckpatronen som behövs för en Canon-skrivare
  • Lägga till en nätverksskrivare på Vista
  • fördelarna med att använda ett epos pekskärm
  • hur fylla bläck i en Canon-skrivare
  • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional
  • hur du uppgraderar CPU på en pc