Dator > Logitech G11 tastatur tips

 • Logitech G11 tastatur tips


 • Du behöver:
  bläckpatroner
  . Epson R230 cd-skivan.

  utformas och marknadsförs mot gamers och datorkraft-användare, Logitech G11 unika funktioner ger en nivå av funktionalitet som inte finns på de flesta tangentbord. Egenskaper som programmerbara knappar, blå belysning och särskilda knappar gör G11 en unik gaming tillbehör. Men dessa tangentbord lyx är inte bara för syns skull. Använd dem för att förbättra din produktivitet och spelupplevelse.

  Key Anpassning

  Logitech G11 Tangentbordet har 18 "G-knappar" som du kan anpassa för att utföra specifika funktioner i något spel eller program. Gamers hänvisar till dessa anpassningar som makron. Du kan lägga till makron själv, men den medföljande GamePanel programvaran automatiskt laddar makron för dussintals av de mest populära PC-spel. Vissa webbplatser från tredje part erbjuda ytterligare makron för nedladdning.

  När du kommer förbi de inlärningskurvan, kommer du att använda makron ger en märkbar fördel i spel. Det sparar också tid i program som Microsoft Office och Adobe Photoshop.

  Ergonomisk Justeringar

  Logitech G11 är skrymmande storlek och centrala placering kan ta lite tid att vänja sig, men tangentbordet gör det möjligt för vissa ergonomiska justeringar. Vänd ut stammarna på framsidan baksidan av G11 att öka lutningen av nycklarna. Anslut den medföljande armstödet för att ge ytterligare komfort under långa perioder.

  Game Switch och andra funktioner

  Logitech G11 har en speciell "spel switch" ligger nära toppen av enheten ovanför F1 och F2-tangenterna . Switchens Standardinställningen är till vänster. Flytta den till höger under spel för att inaktivera Windows-kortkommandon.

  Dessa genvägar sparar tid vid normal datoranvändning, men Windows ofta blandas ihop med genvägar i PC-spel. Detta kan avbryta spelsessioner genom att lansera dialogrutor eller fönster stängs. Glöm inte att sätta tillbaka brytaren efter stängning ditt spel.

  Andra tips

  högst upp i mitten av Logitech G11 har en uppsättning av media knappar och en volym ratt. Detta är mycket användbart om du lyssnar på musik när du spelar spel eller använder program. Tangentbordet integrerade belysning kan slås ned eller stängas av efter dina önskemål.

  Framsidan av G11 har två USB-portar. Denna funktion kan lägga bekvämlighet för vissa, men dessa hamnar köras långsammare USB-1. 1 hastighet istället för det normala USB 2. 0. Den minskade hastigheten kanske inte innebära ett problem för dina enheter, men ägare av USB-minnen och externa hårddiskar bör använda sin dators USB-portar för snabbare filöverföringar.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man byter en hårddisk i en iMac G3 500

Relaterade artiklar


 • information om processorhastigheter
 • hur man återställa raderade filer från hårddisken USB-minnen
 • hur kan jag dölja min IP-adress gratis?
 • hur du aktiverar min Printer Spooler
 • hur reparera en Dell e172fpb lcd
 • Dell Inspiron lcd instruktioner bakgrundsbelysning installation
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur man lär sig att använda en bärbar dator
 • hur du slår på Wi-Fi för en HP Deskjet
 • hur man kan utvidga din Bluetooth-räckvidd