Dator > hur du slår på Wi-Fi för en HP Deskjet

 • hur du slår på Wi-Fi för en HP Deskjet


 • Om du har fler än en dator i hemmet eller på kontoret, är det viktigt att ställa in trådlös utskrift via den delade nätverksanslutningen. Wi-Fi-nätverk som används av alla datorer kan alla datorer i nätverket skriva ut på din Hewlett Packard Desktjet skrivare, så länge skrivaren är ansluten till ditt nätverk router. Routern fungerar som ett nav som skickar och tar emot information mellan datorer och andra enheter anslutna till det

  Du behöver:.
  Router
  HP Deskjet Ethernet-kabel.

  Aktivera skrivardelning på din Macintosh-dator


  1.
  Anslut nätsladden till eluttaget på baksidan av skrivaren och anslut den andra änden till ett eluttag. Sätt i skrivarens Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på skrivaren och anslut den andra änden till Ethernet-porten på routern.
  2.
  Klicka på "Systeminställningar" ikonen på skärmens Dock, och klicka på "Skrivare och fax" ikonen. Välj "+" knappen, klicka på HP Desktjet skrivarens namn i listan över tillgängliga skrivare i nätverket, och klicka på "Lägg till" knappen i det nedre högra hörnet av fönstret.
  3.
  Markera rutan bredvid "Dela den här skrivaren på nätverket" och klicka på "Sharing inställningar". Markera rutan bredvid "skrivardelning" för att aktivera skrivardelning, och markera rutan bredvid HP skrivarens namn i Skrivare delen av bilden.
  4.
  Klicka på den röda knappen i det övre vänstra hörnet av fönstret för att spara ändringarna.

  Aktivera skrivardelning på din Windows-PC


  1.
  Anslut nätsladden i vägguttaget porten på skrivarens baksida och den andra änden till ett eluttag. Sätt i skrivarens Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på skrivaren och anslut den andra änden av kabeln till Ethernet-porten på routern.
  2.
  Klicka på "Start" i nedre vänstra hörnet av skrivbordet, klicka på "Kontrollpanelen" och välj "Maskinvara och ljud. " Klicka på "Skrivare" och välj "Lägg till en skrivare. " Klicka på "Lägg till en nätverksskrivare, trådlös skrivare eller Bluetooth-skrivare" och klicka på HP Deskjet skrivarens namn i listan. Klicka på "Nästa" och "Slutför" för att slutföra installationen.
  3.
  Klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet och välj "Kontrollpanelen. "Välj" Ändra HomeGroup och inställningar för delning "under Nätverk och Internet avsnitt.
  4.
  Klicka på pilen bredvid" Hem eller Arbete "och markera rutan bredvid" Skriv ut Fildelning. "Markera rutan bredvid" Aktivera delning så att alla med nätverksåtkomst kan öppna filer "och klicka på" Spara ändringar ".


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man fixar en läsa fel på interna hårddisken några startbara enheter fel

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en 312 diskettenhet på Windows XP
 • AMD Athlon x vs AMD Turion
 • hur man bygger en cd-spelare med hjälp av en gammal CD-ROM Drive & nätaggregat
 • Felsökning kuvertutskrift på en Canon LBP 5975
 • hur man bygger ett riktigt snabbt cool laptop
 • fördelar och nackdelar med att jämföra bärbara datorer
 • hur man installerar en 512k 1-gb minne skrivbordet
 • hemgjord lösningsmedel för att rengöra ett skrivhuvud
 • hur man installerar en utomhus wifi antenn
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett PC-nätverk