Dator > hur man installerar en SONY VGN-a290 laptop kort video omformaren

 • hur man installerar en SONY VGN-a290 laptop kort video omformaren


 • Din bärbara dator video omformaren är ett litet kretskort inbyggd i LCD-skärmen. Omriktaren kretskortet ger ström till skärmens bakgrundsbelysning, som gör att du kan visa video och bilder på din LCD-skärm. Om omriktaren kretskortet går dåligt, kommer LCD-skärmen antingen börja gå dåligt, eller om det kommer att gå helt svart. När det gäller Sony Vaio VGN-A290 bärbar dator, det finns lite ljus demontering krävs för att få tillgång till omriktaren kretskortet

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel


  1.
  Stäng av din Sony Vaio och dra ut nätsladden och alla enheter från din bärbara dator. Stänger LCD-panelen och placera Sony Vaio nedåt. Ta bort batteriet från botten hölje av den bärbara datorn.
  2.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppna LCD-skärmen. Använd en liten platt skruvmejsel för att ta bort gummit skruven täcker från frontpanelen på skärmen. Ta bort Phillips-skruvarna från frontpanelen och separat panel från LCD-skärmen.
  3.
  Ta bort de två Phillips-skruvarna från varje sida av metallram encasing LCD skärmen inne i LCD-församlingen. Ta tag i övre kanten av skärmen och vinkla skärmen nedåt tills baksidan av skärmen är synlig.
  4.
  Koppla bort LCD videokabeln från baksidan av LCD-skärmen. Leta omriktaren styrelsen nära botten på baksidan av LCD-skärmen. Koppla loss kablarna från varje sida av omriktaren styrelsen.
  5.
  Försiktigt bort tejpen säkra omriktaren styrelsen att baksidan av LCD-skärmen. Rör inte den klibbiga sidan av tejpen eller kasta bort det. Du kommer att behöva den för att fästa den nya omriktaren styrelsen att LCD-skärmen. Ta bort omriktaren styrelsen från LCD montering och ställ den åt sidan.
  6.
  Placera den nya omriktaren styrelsen på samma plats du tog bort den gamla omriktaren kartong från. Använda den gamla tejp för att fästa omriktaren styrelsen att baksidan av LCD-skärmen. Anslut de två kabelkontakterna på varje sida av den nya omriktaren styrelsen.
  7.
  Anslut LCD-video kabeln till kontakten på baksidan av LCD-skärmen. Placera LCD-skärmen inne i baksidan av LCD-församlingen. Rikta in skruvhålen på LCD-skärmen med skruvhålen på metall inramning på varje sida av skärmen. Sätt tillbaka skruvarna i botten encasing varje sida av skärmen tills det är fixerat på plats.
  8.
  Tillbaka frontpanelen på LCD montering och fästskruvarna. Stäng LCD-skärmen, placera den bärbara datorn nedåt och placera batteriet inuti sitt fack i botten utrymme i den bärbara datorn.
  9.
  Placera den bärbara datorn uppåt och återanslut kraftkablar och extern hårdvara.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man installerar Windows XP SP3 från en ISO CD

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en kassett till en CD usb
 • typer av CPU kylning
 • hur du ändrar pennspetsen på en Wacom penna
 • hur man installerar en emachine dator
 • typer av tryckerier och användningsområden
 • Dell Inspiron 1150 hårdvara felsökning
 • sätt att ansluta en dator till en plasma hd-tv
 • hur du fyller på hålremsa på en Canon P23-dh
 • huvudkomponenter av hårdvara
 • hur man byter ett vägguttag på en Dell Inspiron 8600