Dator > Felsökning av en HP LaserJet IIIP

 • Felsökning av en HP LaserJet IIIP


 • Hewlett-Packard (HP) är bland de mest erkända och äldsta varumärkena inom datorsystem branschen. Företaget är kanske mest känd för sina skrivare. HP introducerade den första laserskrivare i mars 1984, och dess LaserJet-modeller har kommit att dominera marknaden för laserskrivare. LaserJet-serien är inriktad mot företag och andra branscher som har höga krav på tryckbarhet. Användare kan felsöka vissa problem med skrivaren, undvika behovet av professionell reparation
  1.
  För problem när de försöker skriva ut från Microsoft Outlook markerar Outlook inställningar. Om "Manual Feed" meddelande visas och motsvarande blinkar vid utskrift från Outlook, kan du ändra inställningar i Outlook för att åtgärda problemet. I Outlook, klicka på "File" och sedan "Utskriftsformat". Klicka på "Definiera utskriftsstilar" och sedan välja en av de utskriftsstilar för det dokument du försöker skriva ut. Klicka på "Redigera" och sedan på "Paper". Klicka på "Papperskälla" och ändra det till något annat än "manuell matning. "Klicka på" OK ". Stäng dialogrutan och sedan försöker skriva ut för att se om problemet är löst.
  2.
  För felmeddelanden på skrivarens LCD-skärm, kontrollera för en mängd av problem. Om "FC (topp, botten, både vänster, höger)" visas, sticker in den gamla typsnitt kassetten och tryck på Fortsätt. "FE Cartridge" visas, stänger du av skrivaren och tillbaka för att återställa meddelandet . Om det finns ett tomt LCD-skärm, se till att det finns ström till skrivaren. Därefter stänger du av skrivaren i 15 minuter och slå på den igen. Om "MF Ready" visas, sätter in papper i den främre universalfacket.
  3.
  För en 50. x felmeddelande, kontrollera strömmen. Om displayen visar någon 50. x felmeddelande, ta först bort skrivaren i 30 minuter. Efter det, prova med en annan strömsladd eller kontakt nätsladden direkt till ett uttag istället för att använda ett överspänningsskydd. Om detta misslyckas, prova olika eluttag. Slutligen, kontrollera fixeringsenheten för att se om den är skadad. Den 50. x Fuser beror felen på effektbrist till skrivaren.
  4.
  Om skrivaren ger en grå bakgrund när du skriver ut kuvert, öppna kombifacket och tryck på avtryckaren för att öppna dörren pappersbanan. Flytta bar utskriftstäthet till höger för mörka utskrifter. Stäng dörren pappersbanan. Skriv 20 sidor i färg att stabilisera enheten, sedan försöka skriva ut kuvert igen.
  5.
  Om skrivaren har problem med Macintosh operativsystem anslutning, t. ex. att inte kunna skriva ut EPS filer korrekt när den ansluts via USB, se till att ditt program är att skicka data som ASCII istället för Binary. Denna inställning kan vanligtvis kontrolleras genom tillämpning alternativen.

  Tips och varningar


 • har andra problem eller mer information, kontakta HPs omfattande avsnittet Felsökning i HP LaserJet IIIP (se Resurser nedan för länk).

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du installerar kortet SanDisk TransFlash

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en leverans ersättningskraft för Sony Computer
 • hur man öppnar en Dell 531 fall slimmad desktop
 • hur man kan återställa BIOS operativsystem på en bärbar dator
 • hur man installerar HP-program på en annan dator med hjälp av backup-diskar
 • felsökning av högtalare för en omformaterad dator
 • HP LaserJet 4200 felsökning
 • hur du uppdaterar video bildskärmsdrivrutiner
 • hur man byter hårddisk på en aluminium MacBook Pro
 • hur man byter en hårddisk på en Sony notebook modell PCG-962a
 • hur du ansluter kabel-TV till en Westinghouse övervaka