Dator > nackdelarna med joysticks

 • nackdelarna med joysticks


 • Joystick är ingångsenheter som spelare använder för att navigera runt en video-eller dataspel. . De består av en pinne som kan vridas och knappar som utför vissa åtgärder under spel. Det finns tre typer av spel joysticks: standard joystick, den joypad och arkad joystick. Alla dessa kommer med sina egna styrkor och svagheter, men de dåliga överväger bra när det kommer till tung användning och begränsad kompatibilitet. Anser att dessa nackdelar om du äger en joystick eller funderar på att köpa ett spel som kräver en i framtiden.

  Inte kompatibel med de flesta datorer

  Vintage joysticks kan enbart kompatibel med spelsystem de kommer med. Du kan ha problem med att ansluta eftersom operativsystemet inte känner igen enheten. Om du köper en styrenhet joystick spel, se till att den är kompatibel med datorns system eftersom de flesta arbetar endast med Windows och Linux-system, enligt Retro Connection webbplats. Om du föredrar att använda din vintage joystick, så du behöver en USB-eller joystick-port på datorn, tillsammans med en emulator. Med en emulator, känner igen din dator och den registeransvarige och tillåter inmatning

  Manöverspakskontroll Problem

  Joysticks bara komma med två typer av kontroller:. Den svängbara pinne och knapparna. Merparten av tiden, är spelare med hjälp av joysticken för att manövrera genom spelet eller att lansera ett objekt såsom ett flygplan. De som har en äldre version av styrspaken kan begränsas om hur de kan flytta styrenheten. De får bara kunna trycka joysticken uppåt och nedåt eller åt vänster och höger. Med långvarig användning kan joysticken och knapparna fastnar. Prova att justera de kontroller om detta händer. Om du kan flytta kontrollerna men kan inte manövrera objekten i spelet, då du kan behöva dra om ditt spelsystem. Ett annat problem som kan uppstå är att joysticken misstag kunde bryta. I detta fall bör du ha en elektronik expert försöka reparera den.

  Handskador

  Omfattande användning av styrspakar kan orsaka belastningsskador, t. ex. karpaltunnelsyndrom. Belastningsskador uppstå när du lägger alltför mycket stress på en viss del av kroppen, enligt Teens Hälsa webbplats. Spelare kan uppleva domningar, stickningar eller ömhet i övre handen område. De som spelar särskilt grov med joysticken är mer benägna att sådana symtom. Handskador kan leda till inflammation, muskelbristning eller vävnadsskada. Om du upptäcker något obehag eller smärta, fråga din läkare om behandlingar som kan lindra ditt tillstånd. Stoppa eller begränsa din användning av styrspakar kan också hjälpa till att förhindra allvarliga problem. Om du inte söka medicinsk hjälp, kan dina symtom förvärras och skulle antingen hindra er från att göra vardagliga uppgifter eller leda till ett behov av operation.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:allmänna anvisningar för att upprätta en trådlös skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man byter grafikkort i en Dell Inspiron 1720 laptop
 • hur att torka en HP Pavilion Slimline s7520n pc
 • hur man installerar ett moderkort i en t6534 emachine dator
 • Installera mer minne i gamla HPS
 • hur man fixar en Dell e151fp lcd
 • Lexmark X8350 skrivare operativsystem krav
 • hur man använder en parallellkabel, seriell eller USB-kabeln
 • hur du uppdaterar firmware usb
 • hur man byter en lcd inverter på en Presario 2100
 • hur man byter hårddisk på en iMac Intel