Dator > Hur man använder en USB-mikrofon på en PC

 • Hur man använder en USB-mikrofon på en PC


 • Datorer kan användas till allt från att redigera bilder och skriva dokument att producera musik eller filmer. När världen går allt mer in på datorn, så har mikrofoner, som nu kommer i en enkel att installera och enkel att använda formulär specifikt för datoranvändning. Det finns olika USB-mikrofoner att välja mellan, alla med individuella styrkor och egenskaper. Så innan du köper en USB-mikrofon, överväga dess primära funktion, att se till att du får ljudkvalitet som är bäst för dina behov.

  Installera en USB-mikrofon


  1
  Anslut USB-kabeln från. . mikrofonen till USB-porten på datorn. På de flesta stationära datorer kommer det att finnas en eller två portar på framsidan av enheten och några fler på baksidan. På de flesta bärbara datorer hamnarna kommer att ligga på vänster eller höger sida av den bärbara datorn.
  2.
  Vänta tills datorn att automatiskt upptäcka mikrofonen. USB-utrustning är utformad för att "Plug Play", så i de allra flesta fall ingen installation krävs. Vid nedre högra hörnet på datorskärmen kommer det att finnas en liten pop-up fönster att visa installationen framsteg, du kommer att meddelas om anläggningen måste
  3
  Infoga. . installationsskivan om det behövs. Detta öppnar ett nytt fönster som guidar dig igenom installationen steg för steg. Om du är ny på anläggningar, väljer de rekommenderade alternativen, som visas med en "(rekommenderas)" bredvid alternativet.

  Testa USB Mikrofon


  1.
  aktivera mikrofonen om den har en on /off-knappen.
  2.
  Öppna datorns "Start Meny" genom att klicka på den gröna knappen "Start" i det nedre vänstra hörnet.
  3.
  Välj "Program" eller "Alla program", som kommer att öppna en ny meny. Välj "Tillbehör", följt av "underhållning", och slutligen välja "Ljudinspelaren", som öppnas i ett nytt fönster.
  4.
  Klicka på "Record" knappen längst ner höger om rutan och börja prata i mikrofonen. Klicka på "Stop" knappen till vänster om "Record"-knappen så fort du är klar med inspelningen ett kort ljudklipp.
  5.
  Klicka på "Play" knappen till vänster om "Stop" knappen för att lyssna på inspelningen och ljudkvaliteten.
  6.

  Telefon någon av dina vänner eller andra kontakter med ett Messenger eller tala program om möjligt, och den kontaktpunkt för att bekräfta ljudkvaliteten.

  användning av en USB-mikrofon


  1.

  Använd mikrofonen för att prata med andra via Messenger eller pratprogram.
  2.
  Använd mikrofonen för att spela in musik om kvaliteten är tillräckligt bra. Leta efter oberoende recensioner innan du köper en mikrofon om du behöver en hög ljudkvalitet.
  3.
  Använd mikrofonen för att spela in ljud för filmer, bildspel eller podcasts.
  4.
  Använd mikrofonen med vissa datorprogram som tillåta mikrofon användning. Sådana program inkluderar fotoredigering program med möjlighet att lägga röstanteckningar, eller skriva program med förmågan att översätta tal till text.
  5.
  Använd mikrofonen för spel. Många online-spel kan spelas med en mikrofon som gör det möjligt för spelare att tala med andra spelare deltar i spelet.

  USB Mikrofon Inställningar


  1.
  Dubbelklicka på "Volym"-ikonen i nedre högra hörnet av skärmen, bredvid datorn klockan. Detta öppnar en "Volume Control" rutan.
  2.
  Hitta "Mic"-avsnittet, som kommer att vara det viktigaste volymkontrollen för mikrofonen. Om "Mic"-avsnittet är inte tillgänglig, klicka på "Alternativ" i det övre vänstra hörnet, följt av "Egenskaper". Längst ner i den nya lådan kommer det att finnas en lista med objekt märkt "Visa följande volymkontroller. " Hitta "Mic" i den här listan och kontrollera att den är markerad. Klicka sedan på "OK".
  3.
  Skjut volymkontrollen på "Mic" sektionen och se till att "Dämpade" inte är markerat i botten.
  4.
  Stäng "Volume Control" rutan när du är klar att ställa in volymen för mikrofonen och testa mikrofonen med inspelningen programmet, som beskrivs i avsnitt 2.

  Tips och varningar


 • Läs handböcker eller "Read Me" dokument som kommer med alla program med ljudkapacitet. Alla program har olika setup processer och kan kräva att mikrofonen skall inrättas särskilt för detta program.
 • Alla mikrofoner är känsliga och försiktighet bör iakttas vid justering volyminställningar. Testa mikrofon med inspelning program och se till att volymen alltid håller sig inom den gröna, rekommenderade volymen. Om volymen överstiger denna nivå det kan skada mikrofon eller högtalare.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar en Logitech webbkamera

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en USB-mikrofon på en PC
 • Hur man delar en skärm på en Mac med en PC
 • hur du tar bort överskott mjukvara från en ny HP laptop
 • hur man rengör ett skrivhuvud på en HP d1341
 • hur man återställer en Linksys modem lösenord till fabriksinställningarna
 • hur man programmera flash-enheter
 • vad är skillnaden mellan interna och externa webbplats värd?
 • hur du kan få en mini SD-kort i en adapter
 • hur man skriver ut låg upplösning
 • Hur du tar ut hårddisken på en IBM T40