Dator > Dell Latitude D620 pekplatta felsökning

 • Dell Latitude D620 pekplatta felsökning


 • Latitude D620 är en bärbar dator som tillverkas av Dell. TDen D620 har en touch-pad som andra bärbara datorer som används som en mus för att styra datorns användargränssnitt. Det kan bli ganska svårt men när du startar datorn och upptäcka spår-pad fungerar inte längre eller agerar konstigt. Det finns många möjliga orsaker till en låt-pad misslyckande men att hitta problemet och lösningen bör inte vara svårt eller tidskrävande

  Du behöver:.
  Mus med USB-anslutning
  Ledig USB-port.

  återta kontrollen


  1.
  Slå på datorn och vänta på att operativsystemet laddas. Om du inte kan använda touch-pad alls eller knapparna fungerar inte, kan använda en mus vara den enklaste lösningen.
  2.
  Anslut musen till en ledig USB- kortplats och vänta i ungefär en minut. De flesta USB-möss är "plug-and-play", vilket betyder att de kommer att arbeta på att koppla dem utan att installera någon programvara. Om musen gjorde råkar komma med programvara, följa de specifika instruktionerna som följer med musen för att installera programvaran.
  3.
  Flytta musen runt för att kontrollera att det fungerar. Nu när du har kontroll över markören, kan du börja felsöka problemet.

  Justera Track-Pad Inställningar


  1.
  Klicka på "Start", som finns i nedre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på "Kontrollpanelen", som finns i den högra rutan i "Start"-menyn.
  2.
  Klicka på "Skrivare och annan maskinvara. " Klicka på "Mus" att få upp touch-pad-inställningarna.
  3.
  Navigera genom de olika flikarna och läs de tillgängliga alternativen. Tweak något att göra med banan-pad som "känslighet" och "Speed". Det finns sannolikt ett alternativ här för att aktivera och avaktivera spår-pad och knappen. . Se till att detta alternativ är på "Aktivera", "On" eller det alternativ som betecknar spåret-pad för att arbeta
  4

  Klicka på "Apply" efter att du har gjort dina ändringar och försöker använda Track-pad och knappar. Om problemet kvarstår fortsätter du till nästa avsnitt.

  Dell Diagnostics


  1.
  Koppla loss alla dockningsstationer (laddare för kringutrustning såsom kameror) ansluten till datorn . Starta om systemet och, när han får se Dells logotyp, snabbt tryck på "F12"-knappen.
  2.
  Välj "Diagnostik" i menyn som visas och tryck på "Enter" för att börja Dell Diagnostik bedömning av ditt system.
  3.
  svara på frågor för Dell Diagnostics som de visas, och om ett problem upptäcks, kommer diagnostikverktygets stoppa bedömning och börjar pipa. Tryck på "R" för att testa den felaktiga komponenten eller "Y" för att fortsätta testet. Skriv ned eventuella felkoder presenteras för dig.
  4.
  Låt testa till slut och för Dell Diagnostics visas. Klicka på "Anpassad Test" och välj "Pekdon. " Låt provet att köra och, om möjligt, kommer det att automatiskt reparera problemet.
  5.
  Skriv ned eventuella felkoder eller information under "Error"-avsnittet som visas när provningens slut . Om inga instruktioner ges för att åtgärda problemet, kontakta Dell Support (se medel).

  Problem med drivrutiner


  1.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen. " Klicka på "Prestanda och underhåll" Klicka på "System. "
  2.
  Klicka på fliken" Maskinvara "och öppna" Enhetshanteraren ". Open" Möss och andra pekdon "eller ett liknande alternativ och högerklickar på touch-pad alternativet innan du klickar på "Egenskaper". På "Drivers"-fliken, välj "Roll Back Driver" se om en aktuell uppdatering av drivrutiner är att skylla.
  3.
  Vänta medan utbyggnaden tillbaka är klar. Starta om datorn och bedöma om problemet är löst. Om inte, kan det vara dags att kontakta Dell Support.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du installerar RAM i en Gateway Solo 1450

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter högtalarna till min dator torn
 • hur man installerar en befintlig hårddisk till en ny dator
 • Inaktivera en mus pekplatta
 • 128 bit vs 256-bitars grafikkort
 • hur man kan öka ljudet på en Dell laptop
 • hur man byter en HD i en MacBook
 • hur man skyddar en MacBook
 • hur man återställer till standardinställningarna på en HP 5550 skrivare
 • hur du säkerhetskopierar program till ett USB-minne
 • hur reparera en bärbar dator nyckel som föll ut