Dator > hur du köper en T3 SD-kort

 • hur du köper en T3 SD-kort


 • Palm T3 är en handhållen fickdator. Även om det inte kommer med en uppsättning mycket lagringsutrymme (beroende på år och modell du har) är det möjligt att utöka användbara lagring på enheten. Detta görs genom att sätta ett SD-kort i kortplatsen på datorn. SD-kort används av en mängd av elektronisk utrustning och finns i en standardstorlek. Men inte alla SD korten har lika mycket förvaringsutrymme, så det är viktigt att avgöra hur mycket utrymme du behöver använda Palm T3

  Du behöver:.
  Byta box.
  Xbox 360 HD-kabel.
  Två DVI-kablar.

  Välj ett SD-kort


  1.
  Kontrollera paketeringen av SD-kortet att säkerställa att det inte är en "MicroSD. " Detta kort är mindre än den vanliga SD-kort och kommer inte att passa in i Palm T3 utan adapter.
  2.
  Titta på lagringsutrymme på den givna SD-kortet. Dessa kort varierar från några hundra megabyte till flera gigabyte värde av lagringsutrymme. Tack och lov, inte Palm T3 inte använda upp lagringsutrymme snabbt, så du inte behöver köpa top of the line SD-kortet, eftersom du aldrig kan komma nära att fylla hela kortet.
  3.
  Köp ett SD-kort med skyddsfodral. Detta fallet används med SD kortet för att förhindra den från att bli skadade när de inte Palm T3.
  4.
  Bestäm hur mycket du vill betala för SD-kortet. Detta kommer att variera från under $ 20 till över $ 100 (augusti 2010), beroende på förvaringsmöjligheterna beloppet på kortet.

  Inköp SD Card Online


  1.

  Öppna din webbläsare och navigera till en elektronik butik på nätet. Det är möjligt att köpa SD-kort från olika platser, bland annat Best Buy, Amazon, överlager och Radio Shack.
  2.
  Välj "Electronics" område i butiken, välj sedan "digitalkameror" följt av "Tillbehör digitalkameror" (den exakta formuleringen kan skilja sig något beroende på vilken webbplats du använder).
  3.
  Leta reda på "SD-kort. " Det finns många olika minneskort, så se det står i rubriken av kortet att det är SD.
  4.
  Välj det kort du vill baserat på stegen i avsnitt 1. Klicka på "Lägg i varukorgen" och sedan klicka på "Kassa". Fyll i nödvändig information (inklusive frakt och fakturering info) och välj sedan "Skicka" och ordern är placerad. När betalningen har tagits emot ditt SD-kort har skickats ut.

  Köp SD-kort i Person


  1.
  Gå till en elektronikaffär eller stora lokala butik (t. ex. som Walmart eller Target).
  2.
  Gå till elektronikavdelningen (eller kamera-avdelning, om i en elektronikaffär). Titta igenom medialagring i kameran avsnitt och du kommer att hitta SD-kort.
  3.
  Välj SD-kortet som du vill köpa, så ta den till kassadisken och betala för den nya SD-kort som du tänker använda i Palm T3.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man gör en skrivbordsbakgrund bild mindre suddig

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan PC2100 och PC2700 minne
 • hur du tar bort och ersätter Dell Vostro 3700 bärbara datorns tangentbord och CD / DVD-enhet
 • CPU kylning lösningar
 • vad är butiken N’Go USB flash-enhet?
 • Hur du tar isär en iPod nano röd 4gb
 • specifikationer av Acer Platta bildskärmar al2002w
 • hur man fixar en laptop DVD-enhet
 • Hur konvertera en intern bärbar hårddisk till en extern
 • hur du uppgraderar minnet i ett e-system laptop
 • hur man kan utvidga den trådlösa räckvidden för en laptop