Dator > hur du uppgraderar processorn i en Dell D630

 • hur du uppgraderar processorn i en Dell D630


 • Uppgradera din bärbara dator processor är kanske en av de bästa uppgraderingarna du kan göra, om det görs på rätt sätt. En snabbare processor kommer att förbättra den övergripande hastigheten och prestanda för din bärbara dator. Den dåliga nyheten, och Dell Latitude D630 är inget undantag, är att det är också en av de mest utmanande uppgraderingar att utföra. Det kräver att du är fullständigt plocka isär din bärbara ytterhöljet. Av Latitude D630 laptop, måste du även ta bort några viktiga hårdvara från den bärbara datorn

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Skruvmejsel.


  1.
  Spara alla dokument och stäng alla öppna program. Avstängning din bärbara dator. Stäng LCD-skärmen och dra ut nätsladden från sin sockel. Koppla bort alla övriga externa enheter från den bärbara datorn.
  2.
  Placera den bärbara datorn nedåt och rotera den bärbara datorn med öppningen riktad framåt. Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet på den bärbara datorns hölje botten.
  3.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppnar LCD-skärmen. Tryck ned strömknappen i cirka tre sekunder för att jorda moderkortet. Stäng LCD-skärmen, vänd den bärbara datorn över och placera den bärbara datorn som den var innan.
  4.
  Leta reda på hårddisken facket i det nedre högra hörnet av nedre höljet. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra hårddisk till den bärbara datorn. Ta tag i ansiktet på hårddisken. Dra ut den ur sitt fack.
  5.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det övre vänstra hörnet på den nedre höljet. Ta bort den enda skruv säkra enheten till sitt fack. Tryck på enheten frigöringsspärren knappen på framsidan av enheten. Dra spärren rakt ut från enheten ansikte. Ta tag i spärren och dra sedan ut enheten ur facket.
  6.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppnar LCD-skärmen tills den är i en 180-graders position. Sätt en liten skruvmejsel i den högra sidan av tangentbordet locket. Tangentbordet omfattar är en tunn plastremsa ligger precis ovanför tangentbordet församling. Börja nyfikna upp luckan. Arbeta dig till den vänstra sidan av den bärbara datorn tills locket är helt bort från den bärbara datorn. Ställ den åt sidan.
  7.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar bakifrån den översta raden på tangentbordet. Dessa skruvar fast tangentbordet till den bärbara datorns övre hölje. Ta tag i övre kanten av tangentbordet. Luta tangentbordet uppåt och placera det sedan nedåt över spåret-pad.
  8.
  Leta reda på tangentbordets flatkabeln som sträcker sig från undersidan av tangentbordet. Följ kabeln till dess kontakt på moderkortet. Lyft upp den blå spaken som säkrar kabeln till kontakten på moderkortet. Dra rakt upp på kabeln för att koppla den. Ta tangentbordet från den bärbara datorn.
  9.
  Leta reda på svarta och vita trådlös antenn kablar som kommer från den vänstra sidan av skärmen. Koppla kablarna från det trådlösa kortet på moderkortet.
  10.
  Leta reda på LCD bandkabel från höger sida av skärmen. Följ kabeln till dess kontakt på moderkortet. Ta tag i svart dragfliken sträcker sig från LCD kabelanslutning. Dra rakt upp på kabeln att koppla ur den från moderkortet.
  11.
  Stäng LCD-skärmen och placera den bärbara datorn nedåt. Rotera laptop med framsidan mot dig. Avlägsna alla återstående Phillips, skruvar från botten höljet. Placera den bärbara datorn vertikalt med baksidan uppåt. Ta bort de två Phillips-skruvarna från baksidan.
  12.
  Placera den bärbara datorn med framsidan upp och sedan öppnar LCD-skärmen mycket noga eftersom LCD: s fästskruvarna har alla tagits bort . Lyft LCD-skärm av den bärbara datorn bas. Ställ den åt sidan.
  13.
  Identifiera Knappcell CMOS-batteriet, som ligger i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Batteriet ligger ovanför det övre högra skruven av processorns kylfläns. Ta tag i CMOS batteriet genom att lyfta ut den ur sitt fack och sedan koppla en strömkabel från kontakten på moderkortet.
  14.
  Ta bort de tre svarta Phillips-skruvarna märkta "P" från övre höljet. Leta upp och koppla bort Pekplattan bandkabeln strax ovanför pekplattan på moderkortet.
  15.
  Ta tag i bakkanten av lamphuset och börja att separera den övre höljet från den bärbara datorn. Arbeta dig runt hela omkretsen av den bärbara datorn förrän det övre höljet är helt bort. Lyft höljet bort av den bärbara datorn bas och ställ den åt sidan.
  16.
  Leta kylflänsen enheten i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Ta bort de fyra Phillips-skruvarna från kylflänsen. Lyft försiktigt kylfläns ur datorn och ställ den åt sidan.
  17.
  Leta processorchipet exponeras genom kylflänsen. Vrid processorns låsning försänkt skruv en halvt varv i moturs för att lossa processorn från sin sockel. Ta tag i kanterna på processorn och lyft den rakt upp ur hållaren.
  Arton.
  Upprepa hela proceduren i omvänd att installera den nya processorn chip.

  tips och varningar


 • Undvik skador orsakade av statisk elektricitet genom att röra ett stort metallföremål innan du hanterar elektroniska komponenter.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur får jag reda på vad hårddisk att uppgradera min dator med?

Relaterade artiklar


 • hur man bränner grammofonskivor på en DVD
 • Hur lysa jag skärmen på en Sony DSC-T9?
 • hur man återställer en indikator bläcknivå
 • information på en Epson Stylus C64 skrivare
 • historia Compaq modeller
 • hur du tar bort tangentbordet på en Sony Vaio VGN-fs990
 • hur man hämtar skyltfönster på flera bildskärmar
 • Hur installerar jag ett AirPort-kort i en G4 spegel dörr?
 • hur du lägger till minne till HP Pavilion
 • hur du ställer in statisk IP på en HP 7410