Dator > hur man öppnar en iMac 20

 • hur man öppnar en iMac 20


 • IMac 20 är en Macintosh-dator som tillverkas av Apple Inc. Namnet "iMac" hänvisar till raden av datorer och "20" är skärmens 20-tums dimension. IMac är en "allt i ett" modell, vilket innebär att det är en fullt fungerande dator som endast kräver en nätverkskabel, dess inläsningsenheter (mus och tangentbord) och en nätsladd som skall bifogas. IMac är både trådlös och Bluetooth-kompatibla och innehåller både FireWire och USB-portar

  Du behöver:.
  Torx skruvmejsel uppsättning
  . Philips skruvmejsel.
  Handduk eller en mjuk trasa.
  Små sugkopp.

  För både vita och Silver iMac-modeller


  1.
  Stäng av datorn och koppla loss nätsladden, att nätverkskabeln och USB-och FireWire-kablar. Vänta minst 30 minuter för iMac svalna innan du fortsätter.
  2.
  Brer ut sig en handduk på ett bord och placera iMac på det, nedåt. Detta kommer att hindra att bildskärmen blir repad eller skadad.
  3.
  Lossa skruvarna på undersidan av iMac. Observera att dessa skruvar inte helt lossna från tallriken.

  För äldre (vit) iMac


  1.
  Håll iMac på handduken med skärmen riktad nedåt. Genom att försiktigt dra i metall stativ, ser du att de två halvorna börjar komma ifrån varandra. Håll den nedre delen av iMac för att hålla det stabilt medan du separera de två halvor. Lägg märke till hur fallet är "gångjärn" på toppen-försiktigt loss gångjärnen till fullo ta bort baksidan av iMac
  2
  ihop datorn genom att upprepa stegen i omvänd ordning. . . Montera de två halvorna av kroppen tillsammans och sedan tillbaka metallplattan på undersidan av iMac. Dra åt skruvarna och anslut kablarna.
  3.
  Starta upp datorn för att bekräfta att du ihop det rätt.

  För Intel (Silver) iMac


  1.
  Stå din Intel iMac i dess ursprungliga upprätt läge och sugkoppen på skärmen. Dra försiktigt ut skärmen täcker bort från resten av datorn. Detta omfattar hålls på plats av en serie små magneter, inte skruvar. Lägg den åt sidan i ett område där det inte kommer att repas eller skadas.
  2.
  Försiktigt bända isär de två halvorna till fullo avslöja det inre arbetet i iMac. Obs det finns en liten tråd som ansluter kameran till moderkortet på den dator som måste vara helt frikopplad för att helt separera de två halvor. När denna tråd har kopplats bort på plast kopplingspunkt kan du ta bort helt och hållet tillbaka delar av datorn bostäder.
  3.
  Ta bort Torx skruvarna som håller displayen till bostäder. I de flesta fall behöver du inte koppla skärmen, men du kan stötta upp ur vägen med en liten vikt, handduk.
  4.
  Återmontera datorn genom att upprepa stegen i omvänd ordning. Sätt tillbaka skärmen med torxskruvarna, passar de två halvorna av kroppen tillsammans och sedan återansluta kameran ledaren före trygga ihop de två halvorna. Sätt tillbaka skärmen täcker och sedan tillbaka metallplattan på undersidan av iMac och dra åt skruvarna.

  Tips och varningar


 • Använd denna möjlighet att blåsa dammet ur insidan av iMac.
 • Några inre delarna av iMac är knivskarp.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur Intel & Athlon-processorer

Relaterade artiklar


 • den maximala längden på en sata kabel
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar
 • Hur återställer jag CMOS-inställningarna på en Compaq Presario 5000?
 • hur man återställer det trådlösa på en acer aspire one
 • hur man rengör huvudet på en bläckpatron
 • hur du kör digital kabeln genom en VGA-bildskärm
 • hur du optimerar bärbara prestanda
 • Hur installerar jag dell 19-i-1 mediakortläsare drivrutiner?
 • hur man kan jämföra laptop föreställningar
 • datorprodukter för blinda