Dator > hur använder jag SanDisk 1,0 GB?

 • hur använder jag SanDisk 1,0 GB?


 • Sansa Sandisk gör Micro 1,0 GB lagringsenheter i både Secure Digital (SD) kort och Flash-format enhet. Processen med att använda Sandisk Micro 1,0 GB SD-kort och Sandisk Cruzer Micro 1,0 GB flash-enhet är i grunden densamma. Båda formaten kan du lagra musik, bild och andra typer av filer och överföra dem från din dator till en annan dator eller bärbar elektronisk utrustning

  Du behöver:.
  SD-kort adapter (avsnitt 1)
  . Dator med SD-kortläsare.

  Hur man använder en Sandisk Micro 1. 0 GB minneskort


  1.
  Anslut Sandisk Micro 1,0 GB SD-kort i SD-adapter, som oftast följer med kortet men kan köpas separat. In den i datorns SD-kortläsare.
  2.
  Klicka på "Start" (eller "Windows"-logotypen i Vista och Windows 7) och på "Min Dator". Dubbelklicka på den mapp som innehåller filer som du vill kopiera till din SanDisk Micro-kortet.
  3.
  Klicka på pilen bredvid "Dator" i det vänstra sidofältet, klicka på pilen bredvid din SanDisk Micro-kort för att visa mappar.
  4.
  Klicka och dra muspekaren över de filer och /eller mappar som du vill kopiera på kortet. Vänster-klicka på de markerade filerna och dra dem till rätt mapp i SanDisk Micro mapparna i sidofältet. Till exempel dra bildfiler eller mappar till "Mina bilder" mappen på din SanDisk Micro-kortet.
  5.
  Klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i aktivitetsfältet när överföringen är klar . Välj din SanDisk Micro 1,0 GB SD-kort. Ta ut SD-kort adapter från datorns kortläsare när processen är klar. Ta bort Sandisk Micro-kortet från adaptern och sätt in det i din bärbara enhet.

  Hur man använder en Sandisk Micro 1,0 GB Flash Drive


  1.
  Anslut Sandisk Cruzer Micro 1,0 GB flash-enheten i en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Klicka på "Start" (eller "Windows"-logotypen i Vista och Windows 7) och klicka på "Min dator. " Dubbelklicka på den mapp som innehåller filer som du vill kopiera till din SanDisk Cruzer Micro 1,0 GB flash-enhet.
  3.
  Klicka på pilen bredvid "Dator" i den vänstra sidofältet, klicka på pilen bredvid din SanDisk Micro för att visa mappar.
  4.
  Klicka och dra muspekaren över de filer och /eller mappar som du vill kopiera på SanDisk flash-enheten. Vänster-klicka på de markerade filerna och dra dem till rätt mapp på SanDisk Micro i sidofältet. Till exempel dra bildfiler eller mappar till "Mina bilder" mappen på din SanDisk Micro Drive.
  5.
  Klicka på "Säker borttagning av maskinvara" i aktivitetsfältet och välj din Sandisk Cruzer Micro 1,0 GB flash drive. Remove SanDisk Micro från din USB-porten när processen är klar. Det är nu klar att användas på PC eller bärbar dator med en ledig USB-port.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur installerar jag ett 8800 grafikkort?

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan SD & dd bagge
 • hur felsöker jag HL-2070N Brother-skrivare?
 • hur man byter en AMD CPU fläkt
 • specifikationer på Toshiba bärbara datorer
 • Hur felsöker jag en HP 2300 LaserJet?
 • hur man öppnar en iMac 20
 • hur du installerar en trådlös Mini PCI e
 • information om gamla IBM-datorer
 • Hur gör jag starta upp från en Dell Latitude CPX Recovery CD?
 • hur man kan kontrollera en USB 2