Dator > Lägga till en kort usb pci

 • Lägga till en kort usb pci


 • USB-portar är mångsidiga otroligt grund av deras enkelhet och snabbhet, vilket gör hårdvara expansion snabbt och enkelt. De är nu anställda av nästan varje externt ansluten dator hårdvara, kräver datorer för att stödja ett stort antal USB-portar. För stationära datorer är begränsad till enbart två eller tre USB-portar, erbjuder ett USB PCI-kort lösning ytterligare extern hårdvara expansion

  Du behöver:.
  Philips skruvmejsel


  1
  . .
  Stäng av datorn och öppna datorn fallet-oftast genom att skjuta en av de biverkningar eller krönskivor bort av chassit. Observera att du kan behöva ta bort skruvarna för att ta bort panelen.
  2.
  Plats och hålla en hand på datorns chassi för korrekt jordning för att skydda mot statisk elektricitet vid hantering av PCI kortet.
  3.
  Leta reda på en ledig PCI-kortplats på datorns moderkort, ta sedan bort PCI-luckan från chassit. PCI-platser är långa, tunna slots ligger sida vid sida på moderkortet nära baksidan av datorn.
  4.
  Sätt i USB PCI-kortet i ledig PCI-kortplats på datorns moderkort. Beroende på tillverkare designen av datorn, kan du behöva flytta en plastfliken bort från spåret för att sätta i USB-PCI-kortet eller ta bort en skruv ovanför chassit PCI-kortplats som används för att säkra USB PCI-kort (eller båda ).
  5.
  Kontrollera USB PCI-kortet sitter ordentligt hela vägen in i kortplatsen genom att titta på sambandet mellan USB PCI-kortet och kortplatsen. De toppar av metall stift eller kontakter på USB PCI-kort ska vara lite synliga om korrekt ansluten.
  6.
  Säkra USB PCI-kortet genom att skjuta ett plast-fliken om medföljer datorn, på plats över metallhållaren på kortet som ansluter till datorns chassi eller genom att dra åt skruven som fäster metallhållaren på USB PCI-kortet till datorchassit.
  7.
  Stäng datorns hölje och sätt tillbaka alla skruvar som håller sidan och krönskivor och slå upp datorn.
  8.
  infogar Driver CD som följer med USB PCI-kort i CD /DVD-enhet efter datorn har avslutat starta upp processen. Avbryt ur alla "Ny maskinvara" meddelanden som visas genom att klicka på "Avbryt" knappen i varje fönster.
  9.
  Följ instruktionerna på skärmen visas av USB PCI-kort CD med drivrutiner till installera USB-PCI-kortet drivrutin eller navigera till och dubbelklicka på CD /DVD-enheten ikon och dubbelklicka sedan på "setup" fil.
  10.
  Starta om datorn och börja använda USB-portarna på USB PCI-kort.

  tips och varningar


 • hålla en hand på datorns chassi medan du hanterar USB PCI-kortet och arbeta inuti dator förhindrar elektrostatisk urladdning som kan skada USB PCI-kort. Som ett alternativ, få ett antistatarmband som kan köpas på de flesta datorbutiker.

Previous:nothing Next:Hur ansluter jag en DVD-spelare till en Epson Powerlite 83c projektor?

Relaterade artiklar


 • attaché 2g flash-enhet information
 • hur man kan kontrollera bläcknivåerna i en HP 1220 skrivare
 • hur man gör en enhet autorun blixt
 • hur du synkroniserar filer trådlöst mellan två datorer
 • hur man hittar minnet för en Dell-dator
 • vad menar 32-bitars och 64-bitars?
 • Hur gör jag glömska 4 köra på min externa cd-rom?
 • vad är syftet med ett PC-kort?
 • hur man formaterar om en Dell Inspiron B130
 • hur man ansluter en HP 4200 skrivare till ett trådlöst nätverk