Dator > Hur installerar jag Intel 4965 trådlös på en Toshiba Tecra-A9?

 • Hur installerar jag Intel 4965 trådlös på en Toshiba Tecra-A9?


 • Toshiba Tecra A9 är en bärbar dator med en intern kortplats som kan rymma en trådlös nätverksadapter. Även om det är möjligt att installera en eftermarknad trådlös adapter om din Tecra A9 inte innehöll en, kortplatsen för det trådlösa kortet är inte på undersidan av datorn som med många andra modeller av bärbara datorer, vilket gör förfarandet komplicerat för nybörjaren. Men med en skruvmejsel och en stadig hand, kan du få i din Tecra A9 och installera en Intel 4965 eller annan trådlös adapter och ge dig själv möjligheten att få online utan en Ethernet-kabel eller modem.

  Du behöver:
  skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.
  Intel 4965 trådlösa adaptern.


  1.
  Stäng av Tecra A9 ner helt via operativsystemet. Om du börjar med datorn avstängd och är osäker på om Windows har stängts av eller på standby, startar datorn, sedan stänga av den igen. Ta ut batteriet och alla kablar och placera Tecra A9 framför dig med skärmen öppnades.
  2.
  Placera skruvmejsel i den lilla öppningen i övre högra hörnet av plasten bezel ovanför tangentbordet. Lyft upp något fram på ramen inleds att komma upp, och knäpper sedan bezel lös, arbeta från höger till vänster.
  3.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra varje sida av toppen av tangentbordet till Tecra A9. Sätt skruvmejsel i den lilla torva i mitten av den övre på tangentbordet för att frigöra det. Lyft tangentbordet ur Tecra A9, och lägg det med knapparna nedåt på toppen av handledsstödet. Låt tangentbordskabeln ansluten till Tecra A9 logikkortet.
  4.
  Skala bort den tydliga plastskyddet över facket som du ser på höger sida av Tecra A9 efter flytt tangentbordet. Detta skydd täcker facket för den trådlösa kortplatsen. Du bör också se tre tunna trådar med kopplingar av metall i ändarna.
  5.
  Flytta kablarna ur vägen så det trådlösa kortet inte täcker eller crimp dem.

  6.
  Skjut Intel 4965 trådlösa kortet i facket och se till att metallen tänderna på sidan av kortet fullt ut engagera med kontakterna inuti facket.
  7.
  Anslut den ljusgrå tråden till inlägget märkt "1" på det trådlösa kortet. Anslut den mörkgrå tråd till inlägget "3" och koppla den svarta kabeln till inlägget "2. "
  8.
  Skruva Intel 4965 trådlösa kortet på plats med de två Phillips-chef skruvar som ingår i paketet.
  9.
  Sätt Toshiba Tecra A9 tillsammans igen genom att vända instruktionerna i den här artikeln.


Previous:nothing Next:Ta bort en Windows hårddisk

Relaterade artiklar


 • Hur tar jag bort en 462 processor?
 • iMac min mus kommer inte att rulla upp
 • Hur felsöker jag en Epson Stylus Color 500 bläckstråleskrivare?
 • hur man skriver ut dubbelsidigt bilder på en Epson
 • Hur gör jag ansluta en IEEE1394-kabel?
 • Hur fyller jag nålen bror bläck 700?
 • Hur man använder en stereomikrofon med en dator
 • hur du formaterar ett SD-kort partition
 • hur du uppdaterar en USB-port på 2,0
 • specifikationerna för Radeon HD 3850 AGP